Philips Sonicare for Kids

Ook onze tanden verdienen de nodige aandacht om dagelijks te stralen! Philips brengt dit jaar de Sonicare DiamondClean Black Edition uit en – nog relevanter – richt zich op de tandjes van onze kinderen met Sonicare for Kids.

DiamondClean Black Edition

De DiamondClean elektrische tandenborstel ligt dankzij een soft-touch heerlijk in de hand en beschikt over de reeds gekende Sonicare prestaties om:

  • tanden witter te maken
  • tandplak te elimineren
  • gezond tandvlees te behouden
  • en om van mondhygiëne een prettige routinetaak te maken!

Met niet minder dan 31.000 poetsbewegingen per minuut reinig je het gebit grondig en efficiënt! Maak ook zeker gebruik van de verschillende niveaus, gericht op specifieke doeleinden: Clean, White, Polish, Gum Care & Sensitive.

Philips DiamondClean elektrische tandenborstel

Extra bij deze DiamondClean Black Edition? Het revolutionaire oplaadglas! Dat heb je goed begrepen – het bijhorende glas dient niet enkel om je mond te spoelen na het poetsen maar gaat via inductie eenvoudigweg je tandenborstel opladen. Zo ziet de badkamer er clean en netjes uit…

Met de USB travelcase kan je je Sonicare tandenborstel onderweg opladen aan je laptop.

Tandenborstels voor de kinderen

Een goede mondhygiëne begint al bij onze kinderen! Zo ontwikkelde Philips speciaal voor die kleine rakkers een Sonicare for Kids collectie: elektrische tandenborstels met verwisselbare stickers.

Het doel is om een leuke poetsroutine te onderhouden voor kinderen vanaf 4 jaar. Dankzij de super zachte opzetborstel worden groeiende tanden met zorg gepoetst en beschermd.

Volgens 2 standen poetsen de kids zelfstandig hun gebit en de KidPacer helpt hen vervolgens om alle vier de zones goed te reinigen: een melodie vertelt hen te verwisselen naar links boven, links onder, rechts boven en – onder.

Reageer