Whithings, ontwikkelaar van slimme apparaten rond gezondheid, heeft een slimme weegschaal gelanceerd. Deze weegschaal meet je gewicht, lichaamscompositie, hartslag en luchtkwaliteit. Ook je BMI en lichaamsvet worden bijgehouden door dit handige toestel.

Kies voor je de weegschaal gebruikt het juiste lichaamstype. Opvallend is de grote precisie die dit toestel teweegbrengt. De weegschaal beschikt over een automatische gebruikersherkenning en kan tot 8 gebruikers aan. Elke gebruiker kan heel precies bijhouden hoe het met zijn gewicht en andere belangrijke gezondheidsfactoren gesteld is. De weegschaal kan gekoppeld worden met je smartphone. Zo kan je met de Health Mate App, die bovendien helemaal gratis is, de volledige data over je gewicht bijhouden.

weegschaal1

Nog straffer is dat deze weegschaal zelfs de luchtkwaliteit bijhoudt en je veel verder dan de badkamer zaken kan te weten komen. Zo kan je de weegschaal in de slaapkamer plaatsen en zien hoe het daar gesteld is met het CO2-niveau. De weegschaal kan zo indicaties geven waarom je bijvoorbeeld altijd met hoofdpijn opstaat of ademhalingsproblemen hebt. Het toestel toont welke waarden goed zijn om optimaal te kunnen genieten van propere lucht.

De weegschaal heeft een prachtig gestroomlijnd design. Het LCD-scherm zorgt ervoor dat je alle gegevens netjes kan aflezen.

Het toestel is beschikbaar in 2 kleuren en kan je krijgen voor een prijs van 149,95 euro.

Reageer