Designlijn avantgarde nu digitaal en met energiebeheer.
Visionair ontwerp, vooruitstrevende werking en technologie zijn hun kenmerken. Nu zijn avantgarde wasmachines en drogers van Siemens ook toonaangevend op het gebied van netwerken. Met de generatie 2.0 van de designlijn maakt wasverzorging deel uit van een “Seamless Life” waarin het huishouden en het leven buiten de eigen vier muren samensmelten.

De apparaten kunnen vanaf elke locatie worden bediend en gecontroleerd via de Home Connect-app. Daarnaast heeft de app die draait op iOS- of Android-apparaten, nuttige extra functies: het vergemakkelijkt het energiebeheer, adviseert over de programmaselectie en helpt bij het verwijderen van vlekken.

Van het anti-vlekprogramma tot energiebeheer
Daarnaast biedt de Home Connect-app enkele extra functies en voorzieningen: bijvoorbeeld vier anti-vlekken-programma’s voor de wasmachine. Door intelligente controle van mechanica, weektijden, koud en warm water verwijderen ze boter en olie, rode wijn, gras of bloedvlekken zonder voorbehandeling en zonder extra chemische toevoegingen. Een ander voordeel, zowel voor de Avantgarde-wasmachine als voor de wasdroger, is easyStart: geef gewoon het type lading op en de app zal het meest geschikte programma voor het betreffende textiel voorstellen. Dankzij het wifi netwerk kan zonne-energie beter worden benut. Met flexStart geven gebruikers alleen de periode aan waarin het wasgoed moet worden gewassen. In combinatie met de fotovoltaïsche installatie en een energiebeheersysteem dat al in het huishouden aanwezig is, activeert flexStart de wasmachine of droger op het ideale moment.

Gemakkelijker met iSensoric en automatisch
Zelfs offline maken de Avantgarde-apparaten het wassen en drogen gemakkelijker in alle opzichten. De intelligente programmabesturing via iSensoric neemt automatisch beslissingen en verbetert tegelijkertijd het resultaat. I-Dos elimineert bijvoorbeeld de noodzaak om het wasmiddel nauwkeurig te meten. Het maakt gebruik van sensoren om te analyseren hoeveel vloeibare substantie nodig is en voegt precies de juiste hoeveelheid toe. Dit bespaart enkele duizenden liters water per jaar in vergelijking met handmatige dosering. ISensoric profiteert ook van de Avantgarde condensatiedroger. De sensorgestuurde autoDry-technologie voorkomt dat het wasgoed krimpt. De zelfreinigende condensor – bewaakt door sensoren – elimineert de vervelende verwijdering van pluisjes. Tegelijkertijd blijft het energieverbruik van het A +++ apparaat permanent op extreem lage niveaus.

Tijd is subjectief
De wens van veel mensen voor snellere programma’s heeft geleid tot de ontwikkeling van deze Avantgarde apparaten: met myTime-gebruikers kan de duur van het wasprogramma individueel worden geregeld. Twee kilogram wasgoed kan eventueel worden gewassen in 20, 30, 40, 50 of 60 minuten. De weekoptie laat de keuze tussen 10, 20 of 30 minuten voorbehandeling. Als alternatief is snelheidsvermindering mogelijk met speedPerfect: het kan worden gecombineerd met bijna alle wasprogramma’s en laadhoeveelheden en verlaagt de standaard programmaduur tot 65 procent. En ook de droogkast zet een tandje bij. Met het Super 40-programma is het wasgoed in minder dan drie kwartier klaar. Omdat vouwen in de warme staat vaak strijken voorkomt, kan de eindtijd ook exact binnen 24 uur worden voorgeselecteerd.

Klik hier om producten in te laden

Reageer