Philips Shaver series 7000

De Philips Shaver series 7000 is specifiek ontwikkeld om huidirritaties tijdens het scheren tegen te gaan. Centraal staat de GroomTribe-app die de gebruikers een persoonlijk scheerplan voorstelt.

De Philips Shaver series 7000 heeft een ingebouwde sensor die de scheerbeweging van de gebruiker detecteert en analyseert. De bijhorende GroomTribe-app verzamelt per scheerbeurt al die data en stelt een persoonlijk scheerplan op maat voor. Zo wordt onder meer een bepaalde snelheidsstand aanbevolen.

Het plan is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geeft advies over de scheergewoonten en -techniek. Het einddoel is niet alleen een goede scheerbeurt maar vooral een gezonde en goed uitziende huid.

Volgens onderzoek van Philips is er immers een groeiende groep mannen bij wie een gevoelige huid een belangrijk probleem vormt bij het scheren.

De scheerapparaten maken gebruik van een geavanceerde Philips-technologie met microbolletjes die voor maximaal huidcomfort moeten zorgen. De mesranden zijn ontworpen om haar nauwkeurig af te snijden, waardoor er trekken of steeds op dezelfde plek scheren wordt voorkomen, zelfs bij een stoppelbaard.

Met Aquatec Wet & Dry kan je kiezen voor een comfortabele droge scheerbeurt of een verfrissende natte scheerbeurt. Je kan met gel of schuim scheren, zelfs onder de douche.

Van de Philips Shaver series 7000 zijn er verschillende uitvoeringen: de gewone uitvoering (S7930/16 en S7940/16), een versie met extra baardtrimmer (S7960/17) of met speciaal reinigingsstation (S7970/26). Prijzen starten vanaf 169,99 euro.

Klik hier om producten in te laden

Reageer