Braun CoolTec

Een revelatie in het droog scheren? Met de Braun CoolTec wordt tijdens de dagelijkse scheerbeurt de huid verzacht en gekoeld. Drie modellen, drie looks en toepassingen.

Primeur

Het merendeel van de mannen die gebruik maakt van een elektrisch scheerapparaat heeft last van een brandend gevoel met irritatie en jeuk tot gevolg. Daar moest iets aan gedaan worden dacht Braun, expert in het ontwikkelen van esthetisch en technologisch krachtige verzorgingsapparaten.

Waar zij de moderne man mee tegemoet komen, is met de Thermo-Elektrische-Koeltechnologie (TEC). Deze kennis wordt reeds toegepast bij de bouw van ruimteschepen en satellieten en biedt een duidelijk positief effect op het droog scheren:

Want wat gebeurt normaal gezien? Tijdens het scheren wordt de scheerkop steeds heter. Brauns °CoolTec koelt net af bij een contact met de huid en zorgt ondertussen voor een fris gevoel. Het is de verkoelende aluminium °CoolTec-strip in de scheerkop die de standaard warmte elimineert.

Bovenop de TEC-technologie merk je al bij een eerste test een clean resultaat op. De dubbele slipvaste rubberen grip en stevige ergonomische handgreep werken in je voordeel! Diens dynamische look spreekt aan en ook het krachtige samenspel van blauw en zwart voegt toe aan de combinatie van esthetiek en kwaliteit.

Eigenschappen van deze °CoolTec serie zijn onder andere het drievoudig scheersysteem dat zich automatisch aan ieders gezichtscontouren aanpast. Daarbij verwijdert het apparaat zowel de kortere als de langere haren.

Uiteraard groeien alle baardhaartjes niet in eenzelfde richting. Hiervoor ontwikkelt Braun de SensoBlade-spitstechnologie, die elk apart haartje mee scheert.

Zin om dit weekend de stoppelbaard te laten staan? Breng die dan in vorm met de extra trimmer! Voor een comfortabel scheren laad je die een uurtje op. Vervolgens kan je tot 45 minuten snoerloos aan de slag!

Prijzen vanaf 170 euro.

Reageer