Samsung kondigt aan dat het een 65 inch versie van zijn lifestyle TV The Serif uitbrengt. Ook introduceert Samsung The Frame in een 85 inch variant. Consumenten kopen tegenwoordig meer grootbeeldtelevisies dan ooit. Daarom breidt Samsung zijn veelgeprezen lifestyle tv-portfolio uit. De 65 inch The Serif wordt eerst in Zuid-Korea uitgebracht en is vanaf medio augustus ook verkrijgbaar in België. De 85 inch The Frame is vanaf medio oktober in België verkrijgbaar.

The Serif: veelzijdige eyecatcher

Hoewel de meeste TV’s zijn ontworpen om aan de muur of op een standaard te worden gemonteerd, is The Serif gebouwd om overal te kunnen plaatsen. Met een opzettelijk ontworpen achterkant kan de TV in het midden van de kamer worden geplaatst en met zijn I-vormige ontwerp kan hij op elk vlak oppervlak worden geplaatst. Samsung biedt ook een metalen standaard aan die perfect bij de TV past. Daarmee kan de lifestyle TV op zichzelf staan en gemakkelijk worden verwijderd wanneer je als gebruiker wilt afwisselen.

Het 65 inch model van The Serif is vanaf medio augustus verkrijgbaar in België voor een verkoopadviesprijs van € 1.999,-.

Klik hier om alvast kennis te maken met het huidige model van The Serif in 50 inch.

The Frame: aanvulling voor ieder interieur

Ook de The Frame is van een update voorzien in 2021. Zo is de line-up dit jaar beter te personaliseren en aantrekkelijker dan voorheen. De paneeldiepte is met de helft verminderd, zodat de TV bij gebruik van de Slim Wall Mount vlak tegen de muur hangt. Net als een fotolijstje. The Frame kan op vlakke ondergronden worden neergezet met in hoogte verstelbare poten en op de Studio Stand wordt The Frame verplaatsbaar van kamer naar kamer. Uiteraard zijn de randen magnetisch en in verschillende kleuren beschikbaar, van wit tot teak en van bruin tot beige. Zo past The Frame in ieder interieur.

Gebruikers van The Frame hebben via de Art Store inmiddels toegang tot 1.500 kunstwerken uit 40 beroemde musea. Zo bewijst The Frame zijn meerwaarde, zelfs als het toestel op stand-by staat. Het 85 inch model van The Frame is vanaf medio oktober verkrijgbaar in België voor een verkoopadviesprijs van € 4.599,-.

Klik hier om de huidige modellen van The Frame te leren kennen.

Ongekende beeldkwaliteit

Naast de unieke ontwerpen bieden The Serif en The Frame ook Samsung QLED-beeldkwaliteit, met 100% kleurvolume voor een rijk en realistisch beeld. Daardoor krijgen consumenten ook een uitgebreide Smart TV ervaring, mogelijk gemaakt door Tizen OS met een uitgebreide bibliotheek en verbeterde en slimme functies. Via NFC-technologie ondersteunt de nieuwe modellen van The Serif en The Frame Tap View2, waarmee gebruikers content van een smartphone op de TV kunnen afspelen. Dat kan eenvoudig door met het apparaat op de zijkanten van de TV te tikken. Ook kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met een mobiel apparaat, bijvoorbeeld via Apple AirPlay2. Dat biedt nog meer manieren om content te bekijken. En wanneer The Serif is uitgeschakeld, kan Magic Screen omgevingsbeelden en nuttige informatie zoals de datum en tijd weergeven.

Reageer