7 behandelingen. 1 apparaat.

Met de Braun FaceSpa Pro geniet je van wel 7 behandelingen met 1 enkel apparaat. Verwissel gewoon de opzetstukken. Verwijder met de gezichtsepilator nauwkeurig gezichtshaar bij de wortel en reinig met de gezichtsborstel de huid tot diep in de poriën. Trakteer jezelf op een gladde en jeugdige huid die straalt van natuurlijke schoonheid.

Verwijdert voorzichtig ongewenst gezichtshaar

Het extra kleine hoofd heeft 10 micro-openingen die zelfs de fijnste haartjes tot 0,02 mm vastgrijpen en in alle zachtheid verwijderen.

 

 

MicroVibration voor een zichtbaar verbeterde uitstraling

Het niet-absorberende metalen micro-vibratieverstevigingshoofd, geïnspireerd door Japanse huidverzorgingsmethodes, zorgt voor een micro-vibratie-effect op de huid: een zacht tappen voor eenvoudiger aanbrengen van crèmes en serums. De ultra zachte, zeer snelle tapbeweging is aanpasbaar voor snelle en langzame instellingen.

Het microvibratiehoofd is gemaakt van niet-absorberend zacht metaal en om een aangenaam verkoelende sensatie te creëren kan het zelfs zonder inschakelen worden gebruikt.

Dagelijkse reiniging, zes keer beter dan met de hand.

Herstelt op zachte wijze de natuurlijke glans van je gezichtshuid door make-up te verwijderen. Dankzij de honderd microbewegingen is de Braun FaceSpa scrubborstel 6x effectiever dan handmatige reiniging. Tijdens je dagelijkse reinigingsroutine scrubt hij zacht en verfijnt hij je huid. Het is de perfecte voorbereiding voor je huid om je crèmes en moisturizers beter te absorberen.

Deze set schoonheidsborstelsis alles wat je nodig hebt voor een stralende huid.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer