De nieuwe Rowenta X-Plorer Serie 75 S+ is een echt technologisch pareltje.

Hij laat niet enkel je huis perfect schoon achter, maar maakt zelfs zijn stofzak leeg! Dankzij de nieuwe automatische ledigingsfunctie leegt de robotstofzuiger op het einde van elke sessie in amper 20 seconden zijn stofzak in het station. De capaciteit van maar liefst 4,1 liter biedt jou tot 60 dagen complete gemoedsrust.

De Rowenta X-PLORER Serie 75 S+ robotstofzuiger is geschikt voor alle oppervlakken. Dé ideale schoonmaakoplossing voor een kraaknet huis.

De BLDC-motor biedt een sterke zuigkracht, terwijl de turboborstel moeiteloos haren en pluizen opzuigt en de zijborstel zelfs tot in hoeken en op moeilijk bereikbare plaatsen geraakt.

Bovendien, de Rowenta X-Plorer Serie 75 S+ is uitgerust met ultranauwkeurige lasernavigatie die een intelligente reiniging in rechte lijnen garandeert. Elke centimeter van je huis, kamer per kamer, wordt onder handen genomen.

Voor grote ruimtes herlaadt de robot zich automatisch. Nadien gaat hij verder waar hij gebleven was… Zonder te vergeten om zijn stofbak te legen natuurlijk!

Er is geen twijfel mogelijk: de Rowenta X-Plorer Series 75 S+ zorgt echt voor alles, zonder dat jij ook maar ergens aan hoeft te denken.

Klik hier om producten in te laden

Reageer