Het Endura Delta-systeem moet ventileren toegankelijker maken en maakt gebruik van app-bediening. Op die manier krijg je ook een persoonlijk resultaat, met gezonde binnenlucht zoals je die zelf nodig hebt.

De Endura Delta is een D-ventilatiesysteem dat voor een propere, gezonde binnenlucht zorgt. Zo’n systeem wordt vooral gebruikt in woningen waar hoge akoestische eisen gesteld worden.

Wie echter niet volledig begrijpt hoe zo’n systeem precies werkt, zal het al snel op een verkeerde manier gaan gebruiken, zo menen ze bij Renson. De uitdaging is dus om het geheel op een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke manier naar de eindgebruiker te brengen. Renson doet dat via een mobiele app.

endura-delta-2

Via de app is het mogelijk om de algemene luchtkwaliteit te monitoren, het ventilatieniveau te programmeren én in te stellen op basis van CO2-detectie en vervuiling in huis. De app meldt bovendien wanneer filters het best vervangen kunnen worden.

Een standaardprogrammatie is ingesteld op de theoretisch optimale luchtkwaliteit, maar dankzij de app is dit systeem in de praktijk heel gemakkelijk verder af te stemmen op basis van je specifieke ventilatiebehoeften.

De Endura Delta is beschikbaar vanaf eind maart 2016.

Reageer