Bosch wasmachine met ActiveOxygen ™ zorgt voor hygiënische zuiverheid voor gevoelig textiel ook op lage wastemperaturen.

Bij veel huishoudens wordt meer en meer gewassen op lage temperaturen, dit in het belang van het textiel, de portemonnee en de omgeving. Bovendien mogen veel kledingstukken omwille van het materiaal niet warmer gewassen worden dan 30 of 40 graden. Maar is de was dan ook hygiënisch schoon? Met een wasmachine ui de Bosch-serie8 met ActiveOxygen ™ kan dit. Deze speciale functie is ontwikkeld om de hygiëne te verbeteren, vooral bij lage wastemperaturen. ActiveOxygen ™ gebruikt actieve zuurstof om tot 99,99 procent bacteriën en ziektekiemen te verwijderen.

Niet alleen schoon, maar puur
Bacteriën en ziektekiemen bereiken het textiel op veel manieren. Sommigen van hen ruiken “slechts” slecht, anderen kunnen zelfs ziek maken. En onderzoek toont aan: Het verwijderen van ziektekiemen tijdens de was hangt vooral af van de gebruikte temperatuur. Voor meer gevoelig textiel gebruiken veel consumenten chemische additieven om vergelijkbare goede resultaten te bereiken. Met ActiveOxygen ™ kan de hygiëne daarentegen met een druk op de knop worden bereikt, zelfs bij lage temperaturen. Eenmaal geactiveerd, vult de functie het geselecteerde programma aan met een behandelingscyclus met actieve zuurstof – vrij van chemicaliën en zacht voor het textiel.

Hygiënische zuiverheid in slechts 30 minuten
De geïntegreerde ActiveOxygen ™ -generator wordt gebruikt om het wasgoed voor te behandelen aan het begin van het programma en vóór de laatste spoeling. Op deze manier elimineert de verwisselbare wasoptie vrijwel alle bacteriën in slechts 30 extra minuten. Extra chemicaliën zijn niet vereist. ActiveOxygen ™ beschermt de vezels en behoudt het mooie uiterlijk van waardevolle textielsoorten. De was komt – zonder de minste moeite voor de gebruiker – hygiënisch schoon en fris geurende uit de wasmachine. ActiveOxygen ™ kan aan alle wasprogramma’s worden toegevoegd, met uitzondering van het korte programma Super15, het wolprogramma en het spoelprogramma.

De gemakkelijke manier om wasresultaten te perfectioneren
Met de hygiënefunctie komt Bosch tegemoet aan een belangrijke behoefte van de  huishoudens: voor de best mogelijke wasresultaten. Naast hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en energie-efficiëntie, zijn prestaties het belangrijkste aankoopcriterium voor wasmachines. De Series 8-apparaten maken het eenvoudig om die kracht elke dag opnieuw te gebruiken. naast de actieve zuurstof ™ heb je meer geavanceerde functies dankzij het grote LED-display en intuïtief programma: de zachte drum Vario ™ en de EcoSilenceDrive ™. Afhankelijk van het model bereikt deze wasmachine tijdens het wassen een geluidsemissie van slechts 47 decibel, waardoor het een van de stilste apparaten op de markt is.

Klik hier om producten in te laden

Reageer