Calor epileren

Het is geen illusie. Vrouwen kunnen vanaf nu zonder pijn een epilatiebeurt doorkomen. En dít dankzij de gepatenteerde, pijnwerende technologie van Calor.

Jongedames grijpen al snel naar het scheermesje voor ontharingen. Want epileren, dat is afzien. Tot nu toe althans!

Met de Soft Extreme ging Calor een samenwerking aan met Professor Roll, een gevierd neuroloog gespecialiseerd in lichaamsgevoeligheid. Deze ervaring leidde tot een bijzondere ontdekking:

Wanneer wij na een val wrijven over de pijnlijke plek, dan ontstaat een pijnstillend effect door een stimulatie van onze pijnloze receptoren. Hier speelt Calor verder op in en wordt er met andere woorden een pijnwerende technologie ontwikkeld.

Dubbele werking

* het pijnsignaal afremmen

Een massagestaaf met daarop 10 bolletjes wordt bovenop de epilator geplaatst. Deze gaan extreem snel bewegen (140 heen- en weerbewegingen per seconde) en gaan bij een eerste contact met de huid micro-impulsen uitsturen onder de huid. De receptoren verantwoordelijk voor het doorsturen van de pijnprikkels naar de hersenen worden uitgeschakeld. Gevolg: een pijnloze epilatie.

* een frisse luchtstroom

De massagestaaf en mesjes hebben de haartjes gepasseerd? Dan volgt nu een verfrissende luchtstroom die een mogelijk brandend huidgevoel verzacht.

Calor epileren

Extra’s

Soft Extreme beschikt daarbij nog eens over een vooruitstrevende microcontacttechnologie waarbij zelfs de kortste haartjes – < 0,5 mm – meegenomen worden. Alles blijft ook extra zichtbaar dankzij het Vision Light.

Verschillende ontharingszones

Maak afhankelijk van het gekozen model gebruik van een scheerkop, een bikinitondeusekop, exfoliërende roller en accessoires voor de gevoelige zones.

Reageer