philips lumea essential

Philips maakt het leven van alle vrouwen stukken gemakkelijker. Gedaan met die wekelijkse scheerbeurten en gesukkel met gevaarlijke snijmesjes. Met de Lumea Essential van Philips maak je voortaan komaf met ongewenste lichaamshaartjes.

Zijdezachte & haarloze huid

De Lumea Essential zorgt ervoor dat de teruggroei van haar op het lichaam voorkomen wordt. Dankzij het gebruik van zachte impulsen die op regelmatige basis worden toegediend, krijg je op termijn een zijdezachte, maar vooral haarloze huid.

Hoe werkt de Lumea Essential?

Het toestel stuur zachte lichtimpulsen rechtstreeks naar de wortel. Hierdoor neemt de hoeveelheid haargroei geleidelijk aan af. Hoe meer je deze behandeling toepast, hoe gladder de huidoppervlakte. Bovendien heeft klinisch onderzoek aangetoond dat er sprake is van een aanzienlijke haarvermindering na slechts vier behandelingen elke twee weken.

klinisch onderzoek philips lumeaKan iedereen de Lumea Essential gebruiken?

Het toestel werkt enkel effectief op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar. Heb je grijs, wit of lichtblond haar? Dan is dit toestel helaas niks voor jou. Bovendien is het toestel ook niet geschikt voor een donkere huid. Waarom niet iedereen kan epileren via lasertherapie, heeft te maken met de techniciteit van de behandeling. De lasers moeten namelijk een donker haartje op een blekere huid kunnen herkennen om het te kunnen weglaseren.

Niet alleen benen maar ook oksels, gezicht, de bikinilijn, buik en armen kunnen perfect behandeld worden met de Lumea Essential.

philips lumea essential epilator

[gap height=”10″]Is het veilig?

Ja want de geïntegreerde huidtintsensor meet de behandelde huidskleur aan het begin van elke sessie en ook tijdens de sessie voor extra veiligheid. Als het een huidtint detecteert die te donker is, worden de laserpulsen automatisch gestopt.

De Philips Lumea beschikt over 5 instelbare lichtsterktes die zelfs op gevoelige huid en lichaamsdelen veilig kan gebruikt worden. De Lumea is het kleinste in de serie van Philips, wat hem extra handig maakt. Bovendien kan je deze overal mee naartoe nemen!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer