Philips 24pfs5231

Deze Philips televisie neem je zelfs mee naar bed. Het geheime wapen schuilt in haar voet. Die doet dienst als Bluetooth-speaker.

Met zijn bescheiden formaat en witte kleur past de Philips 24PFS5231 in elk interieur en daar is een goede reden voor. Deze 24-inch (61 centimeter) Full HD-televisie combineert immers beeld en streaming. Twee vliegen in één klap, twee duurdere apparaten in één betaalbaar toestel en wegens de draagbare compactheid is deze gemakkelijk te verplaatsen van living naar keuken naar slaapkamer.

De blikvanger is de ingebouwde 16 Watt Bluetooth-speaker die verwerkt zit in de voet en naar voren is gericht. Zeer geschikt dus voor het streamen van muziek via smartphone of computer.

Philips 24pfs5231

Het televisiescherm is mee met zijn tijd: Full HD beeldkwaliteit en twee HDMI-uitgangen met volledige CEC-ondersteuning. Zodat je ook aangesloten speeltjes zoals een spelconsole of Blu-ray speler via dezelfde afstandsbediening bestuurt.

Een USB-poort zorgt ervoor dat je muziek, video’s en foto’s kan delen vanaf je smartphone, tablet of digitale camera. Gecodeerde zenders kunnen ontvangen worden via een CI-slot.

Klik hier om producten in te laden

Reageer