Philips lanceerde twee jaar geleden enkele unieke voetbalfuncties voor zijn Ambilight-tv’s en stelt die deze zomer opnieuw in de kijker. Met de Ambilight TV App kan je nog heviger en interactiever voor jouw favoriete team supporteren.

Philips heeft met Ambilight een streepje voor op de concurrentie als het op tv-beleving aankomt. De lampjes aan de achterzijde van het toestel krijgen tijdens het EK nog meer aandacht en gebruiken hun kleuren om jouw woon- of hobbykamer volledig in EK-sfeer te brengen.

Met de app kan de Ambilight-verlichting onder meer de vlag van jouw favoriete team tonen, of de kleuren opsplitsen in de vlaggen van de twee teams die het tegen elkaar opnemen.

Scoort jouw favoriete team een doelpunt of wint het de wedstrijd, dan kan je voor een klein feestje zorgen. Je kan zelfs voor scheidsrechter spelen en spelers een virtuele gele of rode kaart geven.

Onderstaand filmpje (nog met de insteek van het WK 2014) zet de functies nog eens op een rij:

De Ambilight TV App werkt niet enkel op gloednieuwe televisies, maar op elke Ambilight-tv van 2012 of recenter.

Wil je toch een nieuwe televisie in huis halen, dan is de 55PUS7101 jouw ding. Die biedt, uiteraard, de Ambilight-ondersteuning, maar ook 4K-resolutie, een quad core-processor, Android TV, eersteklas geluid, Premium Color voor betere kleuren en een knap design.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer