Philips Sonicare DiamondClean Smart tandenborstel

De DiamondClean Smart elektrische tandenborstel zorgt voor een complete mondverzorging door nieuwe opzetborstels en een bijhorende app die je persoonlijk bijstaat bij het poetsen.

Centraal staat de Philips Sonicare app op je smartphone die in directe verbinding staat met de tandenborstel via Bluetooth. Via een locatiesensor kan je op een 3D-kaart van je gebit zien waar je al gepoetst hebt. Als je te veel druk zet op je tanden met de tandenborstel krijg je hiervan een seintje, en gaat de lichtring op het handvat van de tandenborstel branden.

De app zorgt trouwens ook voor een wisselwerking met de tandarts. Als de tandarts je heeft gewezen op bepaalde probleemgebieden waar je extra aandacht bij het poetsen aan moet besteden, dan kan je dat op de 3D-kaart van je gebit markeren. Nadien ontvang je dan een seintje om hierop extra te letten.

Bovendien zijn de poetsstanden op een slimme manier gelinkt aan de opzetborstels. Bij het klikken van de opzetborstel op het handvat wordt automatisch de juiste poetsstand geactiveerd. Nieuwe opzetborstels zijn onder meer de Premium Plaque Defense-opzetborstel die tot 10 keer meer tandplak verwijdert, en de Premium Gum Care-opzetborstel die in amper twee weken al voor een aanzienlijke verbetering van het tandvlees kan zorgen.

De Philips Sonicare DiamondClean Smart is vanaf september 2017 verkrijgbaar in verschillende varianten (vanaf 260 euro), en wordt standaard geleverd met een bijpassend spoelglas en een reisetui, die tegelijk ook dienen als laadstation voor de tandenborstel.

Klik hier om producten in te laden

Reageer