De nieuwe stoomstations van de serie 8 van Bosch garanderen overtuigende strijkresultaten.

De serie 8 VarioComfort biedt individuele strijkprogramma’s die optimaal zijn aangepast aan verschillende stoffen.

In het verleden moest voor elke stof een speciale strijkmethode worden gekozen. De VarioComfort-technologie zorgt voor individuele strijkprogramma’s die zijn afgestemd op verschillende stoffen. Het zorgt voor consistente en uitstekende strijkresultaten en voorkomt bovendien schade aan delicate stoffen. Dankzij de extreem doordringende stoom verdwijnen zelfs de zware rimpels in een mum van tijd.

Met het AdvancedSteam-systeem wordt de stoomverdeling verbeterd waardoor het strijken wordt vergemakkelijkt. Niet alleen de strijkervaring was belangrijk bij het ontwikkelen van deze toestellen, ook de eenvoud van reinigen en ontkalken. Met de hulp van de geïntegreerde functie Calc’nClean Perfect werkt dit zeer snel: het systeem reinigt het strijkijzer en het stoomstation bijna volledig automatisch. De praktische automatische kabelinvoer en het SecureLock-systeem zorgt ook voor een veilige opslag en transport.

Met de serie 8 ProHygienic verwijdert 99,99% van de bacteriën uit textiel – zonder chemische toevoegingen. Het resultaat van de unieke combinatie van temperatuur, dampdruk en intervalstoom. Zelfs gevoelige kledingstukken zoals zijde en kasjmier, die alleen op lage temperaturen kunnen worden gewassen, worden voorzichtig gesteriliseerd met het ProHygienic programma.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer