Nu Panasonic de plasmatelevisies achter zich laat, staat de fabrikant voor een bepalend jaar. De eerste tekenen wijzen alvast naar een volledige overgang naar led.

Het was uitkijken naar wat Panasonic ging voorstellen op CES. De koning van de plasma stopt namelijk met de productie van plasmatelevisies en dus moest de fabrikant zich heroriënteren.

Het resultaat is een tv-lijn die volledig uit led-televisies bestaat, met de AX800U als enige 4K Ultra HD-toestel. De reeks komt met Studio Master Color, Edge-lit local dimming, DisplayPort en HDMI 2.0. De reeks komt in 58 of 65 inch. Verkrijgbaar vanaf dit voorjaar.

Binnen de Full HD-toestellen is de AS680U het pronkstuk. Het toestel biedt een 240 Hz refresh rate en komt enkel in 55 inch formaat.

De AS660U komt enkel in 60 inch formaat en komt in een Home Theater System Bundle. Meer info is hier echter nog niet over bekend, dus het is niet duidelijk of deze bundel ook onze markt aandoet.

De AS650U-reeks wordt de goedkoopste 3D-ondersteunende lijn en krijgt een afstandsbediening met aanraakgevoelige functies. Komt in 50, 55 of 60 inch schermformaat.

Met de AS530U moet je de goedkoopste Smart TV van Panasonic van dit jaar in huis halen. Het toestel komt in een uiteenlopend gamma aan schermformaten: 39, 50, 55 of 60 inch.

De A400U is dan weer geen Smart TV, maar biedt wel ook een Full HD-resolutie. Het moet een betaalbare oplossing zijn voor wie enkel geïnteresseerd is in de beeldkwaliteit. Komt in 32, 39 of 50 inch.

Prijsindicaties of beschikbaarheidsdata gaf Panasonic nog niet mee.

Klik hier om producten in te laden

Reageer