Panasonic heeft het MULTISHAPE modulaire persoonlijke verzorgingssysteem gelanceerd, het eerste geïntegreerde verzorgingssysteem op de markt. De MULTISHAPE is een perfecte verzorgingsoplossing voor frequente reizigers – of het nu voor zaken of plezier is – omdat ze het kunnen aanpassen aan hun individuele verzorgingsvoorkeuren, waardoor zehun verzorgingsroutines altijd en overal kunnen behouden of opfrissen, zonder compromissen. Panasonic kondigde ook de lancering aan van een nieuwe, speciale e-commercesite – PanasonicMultiShape.com – waar consumenten het verzorgingssysteem kunnen kopen.

De MULTISHAPE is voorzien van een van de twee oplaadbare batterijhandgrepen en een eersteklas selectie van vijf hulpstukken die naar behoefte kunnen worden aangeschaft, zodat gebruikers een gestroomlijnde, dagelijkse persoonlijke verzorgingsroutine kunnen uitvoeren met slechts één apparaat. Het enige dat gebruikers hoeven te doen, is eenvoudigweg een van de vijf koppen aan de hoofdeenheid bevestigen. Hierdoor is de MULTISHAPE een kosteneffectieve, duurzame oplossing, aangezien gebruikers niet langer meerdere poetshulpmiddelen hoeven aan te schaffen, op te laden of op te slaan.

Aanpasbare en kant-en-klare kits voor een op maat gemaakte verzorgingservaring

Gebruikerskunnen kiezen uit de volgende vijf hulpstukken en twee hoofdeenheden om hun eigen aangepaste kit te maken:

  • Baard-/haartrimmerkop : bevat een instelknop met 39 lengte-instellingen en twee opzetkammen om lengtes van 1-10 mm of 11-20 mm te bereiken.
  • Baard-/haar-/lichaamstrimmerkop: Bevat een instelknop met 58 lengte-instellingen, drie opzetkammen van 1-30 mm en een speciaal lichaamshulpstuk voor nauwkeurig en zacht trimmen tot op 0,5 mm van gevoelige gebieden zoals de oksels.
  • Scheerkop met 3 mesjes: om het aantal bewegingen dat nodig is voor een gladde scheerbeurt te verminderen, bewegen de individuele zwevende mesjes onafhankelijk van elkaar in drie richtingen en volgen ze voorzichtig de contouren van het gezicht en de hals. De mesjes zijn in een hoek van 30 graden geplaatst en kunnen zelfs de dikste stoppels vanaf de wortel wegpoetsen, zodat gebruikers tot wel acht uur stoppelvrij blijven. Ze zullen ook niet bot worden of huidirritatie veroorzaken. Ten slotte passen de ronde buitenste folies gelijkmatig tegen de huid, zelfs onder de kin, voor een gladde scheerbeurt over het hele oppervlak.
  • Neus-/oor-/gezichttrimmerkop: Ontworpen met een geavanceerd, tweesnijdend snijblad, kunnen gebruikers op efficiënte wijze vervelende neus- en oorharen uit alle richtingen wegknippen zonder te trekken. Terwijl gebruikers aan het trimmen zijn, zuigt een vacuümfunctie het haar weg, zodat er geen verstrooiing van geknipt haar in en rond het oor of de neus is, waardoor opruimen na het trimmen gemakkelijker wordt.
  • Elektrische opzetborstel: Gebruikmakend van Sonic Vibration Technology om een ​​diepe reiniging te bereiken, heeft de borstel een unieke vorm met plukjes platte, extra fijne borstelharen aan beide randen en in het midden van de borstel om het oppervlak van en ertussen effectief en grondig te reinigen tanden.
  • Hoofdeenheid met li-ionbatterij: werkt tot 90 minuten* op één uur opladen en heeft een antisliplaag voor een stevige grip.
  • Hoofdeenheid Ni-MH-batterij: werkt tot 50 minuten* na één uur opladen. Ontworpen met een matte coating voor een stevige grip.

* Gebaseerd op droog gebruik bij 68-86° Fahrenheit; Gemiddelde gebruikstijd bij gebruik van de ER-CTN1 (baard-/haartrimmer).

De mesjes op alle trimmer- en scheerkoppen maken gebruik van duurzame Japanse roestvrijstalen mesjes die zijn ontworpen om jarenlang zacht en nauwkeurig te scheren. Alle koppen en hoofdunits zijn ontworpen voor nat of droog gebruik.

Naast een aanpasbare kit zijn er vier kant-en-klare starterkits te koop: twee versies van een baard-/haartrimmerset, die de baard-/haartrimmerkop en een van de twee hoofdeenheden bevat, en twee versies van een baardtrimmer /Hair/Body Trimmer Kit, die de baard-/haar-/bodytrimmerkop en een van de twee hoofdunits bevat.

Verzorgingsoplossing voor onderweg

Perfect voor een actieve levensstijl en voor op reis, het lichte, compacte ontwerp en de afneembare koppen van de MULTISHAPE maken inpakken en opbergen moeiteloos. De scheerkop met 3 mesjes, de neus-/oor-/gezichtstrimmerkop, de elektrische tandenborstelkop en het hoofdapparaat worden allemaal geleverd met een beschermkap om ze schoon te houden. Zowel de op maat gemaakte als de starterkits worden geleverd met een reisetui om alle modules bij elkaar te houden.

Minder afval. Meer stijl.

Naarmate consumentenstijlen en verzorgingsvoorkeuren evolueren, zijn veel van de multi-apparaten op de markt niet in staat om aan individuele behoeften te voldoen of bijlagen te bevatten die de consument niet nodig heeft. Duurzaamheid staat centraal in het MULTISHAPE-systeem, aangezien gebruikers alleen de hulpstukken kiezen die nodig zijn voor hun individuele stijl, wat resulteert in minder afval. MULTISHAPE-gebruikers kunnen in de toekomst altijd iets aan hun persoonlijke systeem toevoegen, aangezien hun verzorgingsroutines in de loop van de tijd veranderen.

Reageer