Het nieuwe Zwitserse merk Stylies specialiseert zich in luchtbehandeling – zuivere lucht is immers van levensbelang. Deze functionele, betaalbare toestellen zijn telkens gehuld in een modern en eigentijds jasje, en zijn tevens vervaardigd volgens de laatste trends en technologieën.

Goede lucht – thuis, of op het werk – verbetert de kwaliteit van je slaap, optimaliseert de concentratie en vermindert hoofdpijn, vermoeidheid en symptomen van allergieën. Redenen genoeg dus om een luchtbevochtiger of luchtwasser in huis te nemen.

Wij zetten alvast onze Stylies favorieten op Niwzi op een rijtje.

Stylies Libra ultrasoon bevochtiger

Last van droge ogen of droge huid? Ontdek de Libra untrasoon bevochtiger met koude nevel. De meest universele luchtbevochtiger uit het assortiment.

Klik hier om producten in te laden


Stylies Luna parfumverspreider

Luna is een extreem geluidsarme, lichte en energiebesparende geurverstuiver voor essentiële oliën. Voorzien van LED sfeerverlichting, is het een ideaal designitem voor in de huiskamer.

Klik hier om producten in te laden


Stylies Aquarius luchtbevochtiger & luchtwasser

Aquarius combineert alle voordelen van een luchtwasser met een luchtbevochtiger. Houd een ruimte van zo’n 50m² zuiver met deze krachtpatser. Voorzien van een touchscreen bedieningspaneel en verkrijgbaar in zwart en wit.

Klik hier om producten in te laden


Benieuwd naar de rest van het assortiment? Ontdek meer op niwzi.be.

Reageer