De RC312, de nieuwste robotmaaier van Robomow, kan gazons tot 1200 vierkante meter aan en heeft daarmee het grootste bereik van de Robomow RC-lijn.

Het weer is er nog niet echt naar geweest, maar deze week komt de lente volledig naar ons land. We halen temperaturen rond de 20 graden, hoog tijd dus om jouw gazon onder handen te nemen! Maar niet iedereen rijdt graag het gras af, en voor hen biedt Robomow een leuke oplossing.

Robomow wil robotmaaiers voor elk type gazon aanbieden en de RC312 gaat zich meer richten op de grotere tuinen: met een maaibereik van 1200 vierkante meter kan het toestel een ruim gazon zonder problemen aan. De RC312 komt met wielen die 70 procent breder zijn voor meer grip en moeten tegelijk een grotere wendbaarheid bieden.

Robomow zet ook al jaren in op de service naar klanten toe. Zo heeft het bedrijf een hotline voor klanten waar je met eventuele vragen bij de installatie of werking terecht kan.

Voor extra gebruiksgemak lanceerde Robomow ook een app voor alle Robomow-modellen die gratis te downloaden is naar je Android- of iOS-toestel. Met de app kan je de robotmaaier op afstand besturen, instellen, volgen en programmeren. De Robomow-app maakt van je smartphone eigenlijk een afstandsbediening voor je robotmaaier.

De RC312 komt aan een adviesprijs van 1699 euro.

Reageer