Bosch PSM Primo kleine en lichte schuurmachine

De schuurmachine PSM Primo van Bosch is ideaal voor kleine schuurwerkjes en kan door zijn eenvoudige bediening door iedereen gebruikt worden.

Naar analogie van Ixo schroevendraaier en GluePen

De PSM Primo is de nieuwste toevoeging aan het gamma klein en licht gereedschap dat door iedereen gebruikt kan worden. Bosch positioneert de schuurmachine in dezelfde categorie als de IXO draadloze schroevendraaier en de GluePen, materiaal dat je voor kleine klusjes zonder probleem kan gebruiken.

Klein en daardoor fijn in het gebruik

Het toestel is amper 18 cm lang en en weegt dan ook maar 600 gram. Met zijn 50 Watt vermogen mag je geen echt zwaar werk verwachten van de PSM Primo, maar dankzij rubberen coating en de uitsparingen in de zijkant van de handgreep is hij ook met één hand comfortabel vast te houden.

Zuinig met schuurpapier

Dit apparaat is ook uitgerust met een extra lange platte tip, waardoor je ook in de kleine hoekjes kan schuren. Het schuurpapier dat op de PSM Primo past, komt telkens met twee reservepunten. Dit omdat de punt van het schuurpapier altijd als eerste versleten is, terwijl de rest van het papier nog bruikbaar is. Door enkel de punt te vervangen, kan je langer doorgaan met hetzelfde stuk schuurpapier.

Bosch PSM Primo kleine en lichte schuurmachine

Stof bij het schuren wordt opgezogen

Dankzij de microfilterdoos heb je amper last van stof tijdens het werken. Je kan ook een extern stofafzuigsysteem aansluiten. De PSM Primo krijgt een adviesprijs van 54,95 euro.

Reageer