Fan van die vintage versterker die je van de zolder gehaald hebt? Dan heeft ArtSound goed nieuws! ArtSound introduceert met de Smart Stream voorversterker opnieuw een uitbreiding in de SMART-familie van multiroom producten. De Smart Stream is een compact toestel die een bestaand muzieksysteem uitbreidt naar de wereld van de streaming. Compact maar toch boordevol functies: internetradio, Spotify, Tidal, Qobuz, bluetooth, AirPlay en nog veel meer zijn aan boord. Luister naar podcasts, audioboeken en alles wat er tegenwoordig via digitale weg te vinden is.

Met het uitfaseren van de FM-radio, en de minder goede ontvangst van DAB+ radio biedt de internetradio van de Smart Stream een oplossing. Met de handige 4STREAM-app zijn alle radiozenders wereldwijd maar één klik verwijderd.

Naast de ingebouwde bronnen heeft de Smart Stream ook een heel aantal in- en uitgangen voor al jouw andere toestellen. Zo kan je bijvoorbeeld ook nog een TV en een cd-speler aansluiten.

De Smart Stream laat zich graag gebruiken naast de andere leden van onze Smart-familie: de Smart Hyde en Smart Zone 4 (zie hieronder) en uitbreidingen daarvan. Je kan er één groot multiroom-systeem van maken.

De Smart Stream is per direct verkrijgbaar voor €179 bij de betere audio dealers.

De Smart Zone 4 is een streaming voorversterker voor vier zones die, meer nog dan de Smart Hyde, gericht is op de grotere particuliere en professionele installaties.

Toch blijft ArtSound gebruik maken van hetzelfde platform en chip. Alle huidige en toekomstige ArtSound Smart-producten kunnen dus perfect met elkaar werken. Dit alles bedienbaar vanuit éénzelfde makkelijk te gebruiken app.

De Smart Zone 4 opent de deuren naar wereld van de muziek streaming: internetradio door TuneIn en vTuner, muziekdiensten zoals Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz, … en nog veel meer zijn aanwezig. En dit niet voor één enkele zone, maar tot vier individuele zones.

Ook op vlak van connectiviteit is alles maal vier: per zone zijn een analoge RCA in- en uitgang, een optische en coaxiale uitgang, een USB ingang en een 12V trigger uitgang aanwezig. Hiernaast zijn nog master ingangen voor analoog RCA, en digitaal optisch en coaxiaal.

Voor maximum flexibiliteit kan de versterking vrij gekozen worden, zowel binnen het ArtSound-gamma als daarbuiten.

De Smart Zone 4 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €899 bij de betere audio dealers.

Ontdek alle producten van ArtSound hier!

 

 

 

Reageer