Netatmo Healthy Home Coach

De binnenlucht in woningen laat vaak te wensen over. Maar hoe weet je dat? De slimme binnenklimaatmonitor van Netatmo geeft je een seintje en advies om het probleem aan te pakken.

De Healthy Home Coach stuurt slimme meldingen als de luchtkwaliteit binnenshuis ongezonde proporties aanneemt. Daarnaast houdt het kleine toestel ook de vochtigheid, de temperatuur en de geluidsproductie in de gaten.

Een slechte luchtkwaliteit en geluidsoverlast kunnen immers je slaap, concentratie en zelfs je gezondheid verstoren. Het juiste vochtigheidsniveau en een goede ventilatie spelen dan weer een rol om astma, allergieën en ademhalingsproblemen onder controle te houden.

‘Of het nu gaat om het optimale geluidsniveau om goed te kunnen slapen of het juiste vochtigheidsniveau voor een kind met astma, Healthy Home Coach meet wat belangrijk is, accentueert mogelijke problemen en laat de gebruiker weten hoe die problemen opgelost kunnen worden’, zegt Fred Potter, oprichter en CEO van Netatmo.

Netatmo Healthy Home CoachDoor de data die de monitor verzamelt, weet je bijvoorbeeld wanneer de luchtbevochtiger aan moet, of wanneer het te warm of te koud is in de babykamer.

Met één klik op de bovenkant, licht de Healthy Home Coach op en geeft het direct de recentste gegevens over de gezondheid van het vertrek.

De Healthy Home Coach heeft natuurlijk ook een eigen app waarop meerdere toestellen kunnen worden aangesloten. Het is tevens compatibel met Apple HomeKit, zodat je als iOS-bezitter de monitor makkelijk kan bedienen via de Home-app of via Siri kan vragen hoe gezond de woning momenteel is.

 

 

Healthy Home Coach kost €99 en is compatibel met iPhone met iOS 9 en hoger en Android smartphones 4.2 en hoger. Het gebruik van de app is gratis.

Koop de Netatmo producten via Niwzi.be

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”50″]

Reageer