PonoPlayer Neil Young

Audio aan hoge resolutie ligt nu echt binnen handbereik. Neil Young lanceert zijn al langer aangekondigde PonoPlayer op de CES.

Hi-res audio als trend?

High-resolution audio was een van onze trends van 2015 en Sony heeft de eerste stappen al gezet bij zijn televisies. Met de lancering van de Pono wordt de betere geluidskwaliteit nu ook mobiel voor iedereen beschikbaar.

De adviesprijs van 399 dollar is niet goedkoop, maar voor de eerste high-res audio mp3-speler ook niet onlogisch. Je krijgt daar ook 64 GB intern opslaggeheugen voor en ook nog eens een microSD-kaart van 64 GB. Je kan het geheugen dus ook verder gaan uitbreiden met microSD-kaartjes tot 128 GB.

Pono muziekkwaliteit

Driehoekig design en 2 kleurtjes

De Pono ziet er een beetje speciaal uit door het driehoekige design en komt in twee kleuren: oranje en zwart. Verder is het uiterlijk redelijk simpel gehouden en ligt de nadruk vooral op de muziekkwaliteit.

Daar moet de Pono dan weer wel overtuigen: audio aan hoge resolutie moet een belangrijke stap worden in de manier waarop we van onze muziek genieten. Of en wanneer de Pono ook naar onze contreien komt, is momenteel nog niet duidelijk, maar we houden het voor je in de gaten!

Reageer