oral-b-genius-9000

Sta voortaan met een verzorgd gebit op familiefoto’s of selfies voor de kerstboom. De Genius 9000 tandenborstel van Oral-B geeft via een app in real-time feedback.

De Oral-B app maakt via Bluetooth verbinding met de elektrische tandenborstel. Maar het is de combinatie met de geavanceerde positiedetectietechnologie op de tandenborstel die de app interessant maakt. Zo kan je zien waar je gepoetst hebt en welke tanden je minder goed hebt gepoetst. Ook de uitgeoefende druk en poetstijd worden bijgehouden.

Daarbij helpt ook de SmartRing, een ingebouwd lampje in de tandenborstel die 12 kleuren kan aannemen tijdens het poetsen. Poets je te hard bepaalde tanden, dan licht de SmartRing op en zal het borsteltje langzamer pulseren en uiteindelijk stoppen. De kleuren stel je via dezelfde app in. Statistieken en een spelletjesstand zorgen voor een leuke stimulans bij de kids.

Er zijn trouwens niet minder dan 5 professionele poetsstanden. Nog steeds van de partij is een ingebouwde twee-minuten-timer, de minimum poetstijd aangeraden door tandartsen.

Bij aankoop van de Oral-B Genius 9000 krijg je trouwens een handig reisetui mee, waarmee je zowel je tandenborstel als smartphone kan opladen. Liggend dient het zelfs al steun voor de smartphone bij gebruik van de app.

Klik hier om producten in te laden

Reageer