Loewe bild 3 oled

Loewe blijft volop inzetten op de OLED-technologie. De bild 3 is ondertussen de vijfde reeks OLED-televisies van het Duitse merk.

Na bild 9, bild 7, bild 5 en bild 4 volgt er nu op IFA dus een vijfde reeks OLED-tv’s. De bild 3 is bovendien de meest toegankelijke OLED-tv van Loewe tot op heden. Het gaat dan wel om de 55-inch versie, de bild 3.55 oled. De twee andere schermformaten, 43-inch en 49-inch, gebruiken nog de LCD-technologie.

De Loewe bild 3.55 oled is slechts 4,9mm dik, heeft een Ultra HD 4K resolutie en ondersteuning voor drie HDR-formaten: HDR10, HLG en Dolby Vision.

De televisie maakt gebruik van Loewe’s smart tv-platform waaronder apps voor muziekstreamingdiensten en videostreaming. Een ingebouwde harde schijf ontbreekt maar je kan wel een externe schijf via USB aansluiten of betalen voor de DR+ functionaliteit.

De prijzen voor Loewe bild 3 zijn bij de lancering als volgt: € 3299 voor bild 3.55 oled; € 2299 voor de bild 3.49; en € 1799 voor de bild 3.43. De OLED-versie is verkrijgbaar vanaf begin oktober, op de twee andere modellen is het wachten tot eind oktober en november.

Klik hier om producten in te laden

Reageer