Voorlopig blijft het bij Loewe rustig als het op Ultra HD-schermen aankomt, maar dat wil niet zeggen dat de fabrikant niet bezig is zijn televisielijnen te vernieuwen. Op IFA 2013 stelde Loewe het My Perfect Entertainment-pakket voor, dat onder meer enkele televisies bevat, die zowel qua beleving als design een duidelijk statement willen maken. Ook randapparatuur en montagesystemen komen hierbij aan bod.

Loewe Art

Zo werd de Loewe Art-lijn helemaal vernieuwd. Deze led-instapreeks komt in vier schermformaten (32, 40, 50 en 60 inch) en biedt een Full HD-beeld. De televisies moeten dankzij hun 2 x 40 Watt-vermogen ook op gebied van geluid voldoende kwaliteit bieden. De Art-reeks is uitgerust met Smart TV-eigenschappen en Loewe MediaNet voor applicaties en Video On Demand-diensten. Loewe Art is voorzien van het Assist Media-bedienmenu, dat voor een vlotte bediening en maximaal gebruiksgemak moet zorgen.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”60″]

Connect ID

Loewe3

Ook de Connect ID-lijn wordt gedeeltelijk herzien door Loewe. Naast de nieuwe kleurvarianten framboos en havanna, is het vooral de geïndividualiseerde bedieningseenheid die het meest moet opvallen. Loewe bouwt hiervoor verder op het Assist Media-menu. Op het beginscherm van de Connect ID-televisie kunnen nu alle persoonlijke favorieten handig worden opgeslagen. De lijn, die in versies met 40-, 46- of 55 inch scherm komen, zijn verkrijgbaar in eenkanaals- of tweekanaalsversie met hardeschijfrecorder DR+.

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”60″]

Reference ID Editions

Loewe4

De Reference ID Editions, ten slotte, komt nu ook in twee limited editions, in goud en in hout. De Reference ID Edition Gold heeft een in 24 karaats goud afgewerkte omlijsting, terwijl de Wood-versie gekenmerkt wordt door een omlijsting en achterwand van notenfineer. Beide varianten krijgen een monochrome led-achtergrondverlichting, die je televisie een sierlijke lichtkrans heeft.

[gap height=”60″]

Loewe Rack System TS

Loewe had niet enkel televisies klaar op IFA, maar de fabrikant stelde ook het Loewe Rack System TS voor, waarmee je elke televisie met tafelvoet naar links of rechts kan verplaatsen en waarin je voldoende randapparatuur achter een klep met IR-link kwijt kan, zodat je ze toch kan blijven bedienen via de Loewe Assist tv-afstandsbediening.

BluTechVision 3D

Met de BluTechVision 3D Blu-ray speler biedt Loewe ook een manier om je favoriete films op een kwalitatieve manier af te spelen. De geïntegreerde Music ID en Video ID tonen extra informatie over de afgespeelde muziek of film. Ook kan je naar de geïntegreerde YouTube-interface overschakelen. Bovendien is het toestel klaar voor Ultra HD.

Soundport ID

Klik hier om producten in te laden

Loewe dacht op IFA ook aan muziekliefhebbers met de SoundPort ID-dockingluidsprekers en de Speaker 2go. Eerstgenoemde bestaat uit verschillende apparaten die je op je iDevice, Android-toestel, pc of mp3-speler kan aansluiten om zo meer uit je muziek te halen, ook via Bluetooth met apt-X-codec voor een beter geluid. Alle modellen beschikken over een microfoon. De Speaker 2go is dan weer een mobiele luidspreker die je overal mee naartoe kan nemen. Ook dit toestel werkt via Bluetooth en is uitgerust met twee full range speakers, een woofer en een speciaal gebogen basreflexbuis met in totaal 40 Watt muziekvermogen.

[gap height=”60″]

Ontdek hier een greep uit het aanbod van Loewe

Klik hier om producten in te laden

Reageer