LG’s onderscheidende lifestyle TV’s en het buitengewoon interieurdesign van Moooi komen samen in verfijnde showcase op Milaan’s jaarlijkse viering van creativiteit

LG Electronics (LG) onthult haar nieuwste lifestyle OLED TV’s, de LG OLED Objet Collection, Easel (65Art90) en Posé (LX1), op Salone dei Tessuti tijdens de Milan Design Week van dit jaar. Om iets speciaal te creëren voor het evenement, werkte LG samen met het Nederlandse lifestyle-merk Moooi. Dit om een stijlvolle, moderne woonoplossing te presenteren. De samenwerking, die Moooi’s kenmerkende ‘A Life Extraordinary’ tentoonstelling omarmt, bevat de perfecte combinatie van LG’s nieuwste lifestyle TV’s en Moooi’s buitengewone designproducten.

De onderscheidende lifestyle TV’s van LG en het buitengewone interieurdesign van Moooi komen samen in een geraffineerde showcase tijdens de jaarlijkse viering van creativiteit in Milaan.

LG OLED Objet Collection, Easel (65Art90)
LG OLED Objet Collection, Easel (65Art90) biedt de superieure beeldkwaliteit die men mag verwachten van een LG OLED TV, evenals een moeiteloos elegant design dat elk interieur kan opwaarderen. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt de TV op een schildersezel die gebruikt wordt voor het tentoonstellen van kunst; een passende vormfactor voor het tonen van de prachtige kleuren en het contrast van LG’s self-lit display technologie. Easel heeft ook een beweegbare stoffen kap die kan worden bediend met de afstandsbediening van de TV. In de stand Line View schuift de cover omhoog, waardoor er minder scherm zichtbaar is en gebruikers toegang krijgen tot handige functies en modi als Date & Clock en audiospeler.

Net als LG’s andere premium 2022 OLED TV’s, maakt het nieuwe, artistiek geïnspireerde model gebruik van LG OLED evo technologie om ongelooflijk levensechte beelden en een meeslepende, filmische kijkervaring te leveren. In combinatie met LG’s geavanceerde beeldalgoritmen en de α9 Gen5 AI Processor, verhoogt LG OLED evo het vermogen van de zelfverlichte pixels van de TV om superieure helderheid, details, contrast en kleur te leveren, voor beelden die praktisch van het scherm springen. De geavanceerde TV biedt ook rijke, krachtige audio met een 80W, 4.2-kanaals geluidssysteem dat helpt om de woonkamer meer als een bioscoop te laten voelen. Met stoffen elementen – inclusief de beweegbare hoes – van het innovatieve Deense textielbedrijf Kvadrat, heeft LG’s unieke, nieuwe product een subtiele, moderne esthetiek die waarde toevoegt aan de leefomgeving.

LG OLED Objet Collection, Posé (LX1)
Ook nieuw in LG’s Lifestyle TV line-up is de LG OLED Objet Collection, Posé (LX1), met een slank, strak design dat naadloos aansluit bij de inrichting van elke kamer en de levensstijl van de gebruiker. Posé is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de wensen en waarden van de klant en is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een TV die rekening houdt met zijn dagelijkse routine en ervaring.

Posé lijkt op een hoogwaardig meubelstuk of kunstobject, heeft zacht gebogen randen en wordt geleverd in een rustgevende, gedempte beige kleur. En dankzij het esthetisch aantrekkelijke ontwerp dat bij elk decor past, kunnen gebruikers de opvallende schoonheid van Posé vanuit elk gezichtspunt waarderen. Het geavanceerde model elimineert zelfs de frustratie van het moeten zien of omgaan met rommelige kabels dankzij een effectief kabelbeheersysteem dat rommel minimaliseert en te allen tijde een schone en opgeruimde ruimte bevordert.

De TV ziet er niet alleen stijlvol uit vanuit elke hoek, maar biedt ook een verbluffende OLED evo-beeldkwaliteit die perfect consistent blijft wanneer deze vanuit vrijwel elk gezichtspunt wordt bekeken. En wanneer hij niet wordt gebruikt voor het bekijken van films of shows, kan Posé worden omgeschakeld naar de Gallery-modus; zo kunnen gebruikers kunstwerken of foto’s weergeven op LG’s zelfverlichte digitale canvas en hun ruimte omtoveren tot een verfijnde kunstgalerie.

“De nieuwe Lifestyle Screen line-up weerspiegelt ons leiderschap in de OLED TV-markt, onze ongeëvenaarde expertise in geavanceerde display- en verwerkingstechnologieën en ons diepgaande inzicht in de behoeften van de consument en biedt buitengewone ervaringen en een voortreffelijk design”, aldus Park Hyoung-sei, president van de LG Home Entertainment Company.
“Deze onderscheidende TV’s onderscheiden zich van conventionele TV’s met hun unieke vorm en afwerking, en zullen waarschijnlijk in de smaak vallen bij consumenten die de waarde van echte innovatie begrijpen en waarderen.”

Klik hier om producten in te laden

Reageer