LG breidt deze zomer haar audio line-up uit met de vernieuwde versies van de LG Earbuds: de FP5, FP8 en FP9. Dit zijn de opvolgers van de HBS-FN6 en HBS-FN4 modellen die vorig jaar op de markt kwamen, en zijn beschikbaar in 3 kleuren, wit, zwart en de nieuwe kleur goud. De nieuwe LG earbuds zorgen voor een nieuwe manier van muziek luisteren, waarmee je helemaal ondergedompeld wordt in het geluid zonder gestoord te worden van buitenaf. Bellen wordt bovendien beter, en, niet geheel onbelangrijk, het gebruiksgemak is optimaal met 24 uur batterij en UVnano case die bacteriën verwijdert.

Audio

Nieuw bij deze line-up is Headphone Spatial Processing van Meridian Audio, wat ervoor zorgt dat de luisteraar het gevoel heeft omhuld te worden door geluid omdat het vanuit alle richtingen lijkt te komen. Daarbij zorgt 3D Sound Stage ervoor dat het geluidsveld wordt uitgebreid via ruimtelijke up-mixing om gebruikers een levensechte audio-ervaring te bieden. Deze nieuwe serie earbuds beschikken wederom over Noise Cancellation, hiermee worden omgevingsgeluiden weggefilterd om optimaal van de muziek te kunnen genieten. Daarbij is het met de viertal verschillende geluids-presets mogelijk om voor iedereen gemakkelijk een eigen voorkeur in te stellen.

Met drie microfoons in elke oordop zorgen de nieuwe LG TONE Free FP9 en FP8 voor een heldere manier van bellen door de stem van de gebruiker duidelijker te maken en met minder storende omgevingsgeluiden die in de weg zitten. De nieuwe fluistermodus zorgt voor meer gespreksprivacy en helderheid, waardoor gebruikers de rechteroordop dicht bij hun mond kunnen houden als een speciale microfoon, de perfecte oplossing voor het maken en aannemen van gesprekken in omgevingen zoals een bibliotheek of op kantoor.

UVnano case

Dankzij de vernieuwde batterij is het mogelijk om tot 24 uur muziek draadloos te beluisteren. De earbuds zelf hebben een batterij die 8 uur meegaat voordat deze opgeladen moet worden. Dit kan tot wel drie keer in de UVnano case die zelfs beschikt over fast charging. Dit zorgt ervoor dat met vijf minuten opladen de earbuds weer voor één uur gebruikt kunnen worden. De innovatieve UVnano case laadt niet alleen razendsnel de earbuds op, maar doodt ook 99,9%¹ van de bacteriën tijdens het opladen met behulp van UV-licht. Voor gebruikers die hun UVnano case het liefste draadloos opladen, is de LG TONE Free FP8 de perfecte oplossing.

Met grotere, verbeterde drivers en diafragma’s met siliconen randen die meer flexibiliteit en beweging mogelijk maken, leveren de nieuwe TONE Free-modellen nu een krachtigere bas zonder in te boeten aan helderheid of detail.

¹Onafhankelijke tests tonen aan dat de UVnano-case 99,9 procent van de Escherichia coli, Staphylococcus aureus en Klebsiella pneumonia bacteriën op oordopjes elimineert binnen vijf minuten tijdens het opladen. De UV-LED-functie werkt alleen tijdens het opladen en de FP9 case moet op een externe voedingsbron worden aangesloten.

Vind hieronder jouw dichtsbijzijnde verkooppunt:

Klik hier om producten in te laden

Reageer