Sony heeft de nieuwe SRS-XV800 aangekondigd, een speaker die gemaakt is om audio af te spelen met een luid en helder geluid. Van epische feesten tot het geluid bij films en tv-programma’s, de Sony SRS-XV800 zorgt voor krachtig, kamer vullend geluid, overal waar u de speaker neerzet

Krachtige surround sound voor grotere feesten

De SRS-XV800 beschikt over 360 graden partygeluid dat krachtig geluid naar elke hoek van de kamer brengt. Vijf tweeters leveren helder geluid aan zowel de voor- als achterkant van de luidspreker. Bovendien wordt het allemaal ondersteund door een krachtige bas, dankzij dubbele X-Balanced Speaker Units.

De X-Balanced Speaker-eenheid van Sony heeft een bijna rechthoekig diafragma dat niet alleen het gebied van het luidsprekermembraan maximaliseert, maar ook de geluidsdruk verhoogt voor diepere en krachtigere bastonen, minder vervorming en grotere vocale helderheid voor een rijkere, duidelijkere en prettigere luisterervaring.

Groots geluid onderweg

Met een ingebouwde batterij voor maximaal 25 uur luistertijd zorgt de SRS- XV800 ervoor dat de muziek de hele nacht doorgaat. Dankzij de snel laadt functie van de batterij kan er na 10 minuten opladen weer voor 3 uur lang muziek geluisterd worden.

Dankzij de ingebouwde wielen en het handvat van de SRS-XV800 kan de speaker makkelijk verplaatst worden naar elke gewenste plek. Wanneer de luidspreker verplaatst moet worden kan dit eenvoudig gedaan worden door gebruik van de draagbeugel. Bij het naar achter kantelen van de speaker staat deze op de wieltjes en kan de speaker eenvoudig worden verplaatst.

Indirecte verlichting produceert omgevingslicht, zodat elke kamer verlicht kan worden op een unieke manier, passend bij de gewenste sfeer en persoonlijke stijl. Creëer een meeslepende ervaring door simpelweg muziek af te spelen via de luidspreker, aangezien de lichten automatisch synchroniseren met de beat en het ritme van de muziek, waardoor een boeiende weergave van kleuren ontstaat.


Verbeter de kijkervaring

Dankzij de diepe bassen en het kamer vullende geluid van Sony’s unieke TV Sound Booster wordt het geluid uit de speaker enorm goed, wat zorgt voor een meeslepende kijk ervaring, tijdens alle films of favoriete tv-programma’s.

Een combinatie van tv-geluid en de twee achterste tweeters van de SRS-XV800 en X-Balanced Speaker Units optimaliseren de tv-kijkervaring door de diepe bassen en realistische hoge frequenties te versterken. De geluidsgolven weerkaatsen tegen de muren om zo kamer vullend geluid te produceren het kijken een meeslepende ervaring te maken. Met de TV Sound Booster-functie wordt het geluid nog beter, en daardoor de audiovisuele inhoud, zoals liveoptredens, video’s en films, een echte prachtige ervaring.

Een draagbare, plug-in partystarter

De SRS-XV800 beschikt ook over karaoke- en gitaarinvoer, een intuïtief en verlicht aanraakscherm, waterbestendige IPX4-classificatie6 en Bluetooth Fast Pair7 voor Android, waardoor het nog gemakkelijker wordt om waar dan ook naar de gewenste muziek te luisteren.

Sony | Muziekcentrum en Fiestable

De nieuwe SRS-XV800 is compatibel met zowel Sony | Music Center en Fiestable- apps. Met Sony | Music Center kunnen verschillende afspeellijsten geselecteerd worden, lichtpatronen en geluidsmodi gewijzigd, allemaal vanaf de dansvloer.
Met Fiestable biedt toegang tot leuke functies om de ultieme feestsfeer te creëren, zoals het maken van een afspeellijst, karaokefuncties zoals Voice Changer en Echo en DJ-bediening om geluidseffecten toe te voegen.

Milieu in gedachten

De producten van Sony zijn niet alleen ontworpen om geluidskwaliteit na te streven, maar ook om rekening te houden met het milieu. Het gerecyclede plastic dat oorspronkelijk voor Sony is ontwikkeld, wordt gedeeltelijk gebruikt voor de behuizing van de SRS-XV800. Dit geeft weer hoe Sony ernaar streeft de milieu-impact van onze producten te verminderen.

Reageer