iRobot Braava jet dweilrobot

Je keuken of badkamervloer die er steeds piekfijn bij ligt? Zonder enige moeite? Het kan met de betaalbare Braava jet dweilrobot van iRobot.

De keuken- en badkamervloer zijn twee plekken waar vuil zich wel dagelijks lijkt op te hopen. Een dagelijkse dweilbeurt zou handig zijn, maar laat ons eerlijk zijn: daar hebben we geen tijd voor.

Klein en schattig maar erg efficiënt

En dus komt de iRobot Braava jet ons als een reddende engel ter hulp. De piepkleine dweilrobot reinigt lastige plekken zoals onder of rond het toilet of een lavabo, en zelfs in hoeken, onder lage kasten of rond stoel- of tafelpoten. Dankzij de jarenlange ervaring in sensoren en robottechnologie vergeet de Braava jet geen enkel plekje.

Het werkingsprincipe is erg eenvoudig. Kies uit één van de drie types van schoonmaakdoekjes – droog afnemen, vochtig afnemen of nat dweilen – en schuif die onderaan op de dweilrobot. Druk op de Clean-knop en de dweilrobot detecteert automatisch om welk doekje het gaat, en gaat zijn schoonmaakprogramma daar op afstemmen.

Aan de voorzijde van de Braava bevindt zich een kleine sproeier die bij gebruik van de vochtig afnemen of nat dweilen schoonmaakprogramma’s water op de vloer spuit. Het waterreservoir dien je voor gebruik wel altijd even bij te vullen.

Daarna gaat de robot met zijn vibrerende reinigingskop vuiltjes en vlekken losmaken, die vervolgens worden opgenomen door de twee types van vochtige schoonmaakdoekjes, die lichtjes geparfumeerd zijn.

Wie dat wenst kan ook een herbruikbaar, wasbaar schoonmaakdoekje gebruiken. De losse doekjes zouden rond de 1 euro per doekje kosten.

iRobot Braava jet dweilrobotSlimme dweilrobot

De dweilrobot heeft een handige hendel zodat je hem makkelijk neerzet waar je maar wil. De Braava jet reinigt reinigt ruimtes tot 25 vierkante meter in de modus voor vochtig en droog afnemen. Bij nat dweilen is dit tot 20 vierkante meter.

Afgronddetectie voorkomt dat de Braava jet van trappen of andere randen valt. De Braava jet vermijdt ook tapijt. De batterij kan je er makkelijk uitnemen en opladen.

De Braava jet kost 249 euro en is geschikt voor harde vloeren zoals parket, tegels en steen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer