Dit weekend begint het EK Voetbal alweer, dus als één van de 11 miljoen bondscoaches is het zaak dat je de juiste televisie in je selectie opneemt. De jongste OLED-modellen van LG Electronics, de OLED G1 en de OLED C1, zijn in topvorm. Geen haperende beelden, alerts voor je favoriete wedstrijden én dankzij LG ThinQ luistert hij ook nog eens naar je aanwijzingen!

Zelfoplichtende pixels

Als voetballiefhebber ben je altijd op zoek naar zoveel mogelijk lichtpuntjes tijdens een toernooi. Dan kun je maar beter een OLED-scherm hebben, want de miljoenen zelfoplichtende pixels zorgen voor een realistische weergave van wat er in de Europese stadions gebeurt. Perfect zwart, afgetekend tegen nauwkeurige kleuren. Daarmee is OLED met afstand een klasse beter dan led-tv’s, die beperkt worden door hun backlight-technologie. Met andere woorden: 100% garantie dat de Rode Duivels gaan schitteren dit EK.

Comfort voor de ogen

Zowel de OLED G1 als de OLED C1 beschikt over Eye Comfort Display, wat ervoor zorgt dat de beeldschermen weinig blauw licht uitstralen dat schadelijk is voor je ogen. Dankzij het teamwork tussen de snelle responstijd van 1 milliseconde en de hoge verversingssnelheid van 120Hz, krijg je vloeiende beelden in hoge snelheid. Zo krijg je die supersnelle passes van Kevin Debruyne meteen mee, in plaats van dat je moet wachten op de herhaling.

Gallery play

Een stevig middenveld is ouderwets in het voetbal, tegenwoordig moet het wendbaar en sierlijk zijn. Hallo, Youri Tielemans! Hetzelfde geldt voor je tv: een dik beeldbuisbeest kan echt niet meer. De OLED-tv’s van LG zijn ultradun, zowel qua diepte als qua rand om de tv. Wat je ziet is wat je wil zien. Of je nou gaat voor de 48 inch, voor de 83 inch of voor iets ertussenin: je zit midden in de actie. Met de Gallery Stand heb je ook de vrijheid om je tv ergens in de openlucht te plaatsen, je-weet-wel qua coronaproof voetbalkijken met familie of vrienden.

Hup OLED Hup

Omdat de voetbalstadions in de elf speelsteden voor het eerst in de historie niet vol zitten, is het juist belangrijk dat je voorzien bent van goed geluid. Er zijn namelijk wél toeschouwers voor het eerst dit seizoen, en die wil je horen! Dankzij Dolby IQ en Dolby Atmos past het surround-geluid zich aan op basis van de inhoud en de omgeving. Zo hoor je Roberto Martinez aanwijzingen roepen vanaf de zijlijn en zelfs het ‘C’mon Belgium’-gejuich van de supporters.

Alert

De Sport Alert-functie informeert je voor, tijdens en na de wedstrijd. Zo mis je dus nooit meer een wedstrijd en word je tegelijkertijd op de hoogte gebracht van wat er in de andere stadions gebeurt. Nog mooier is dat je niet bang hoeft te zijn dat je de afstandsbediening niet kan vinden. Dankzij LG ThinQ AI kun je de OLED G1 én de OLED C1 met je stem bedienen.

Wil je jouw dichtsbijzijnde verkoopspunt van de LG OLED televisies kennen?

OLED C1:

Klik hier om producten in te laden

OLED G1:

Klik hier om producten in te laden

Reageer