Solis vernevelaar

De Vapo-Flûte zorgt voor een frisse verneveling in je woon- of slaapkamer of keuken en zorgt ervoor dat je komende zomer het hoofd koel kan houden.

Dat dit apparaat voor de nodige afkoeling zorgt in woonkamer, slaapkamer en studieruimte, is een gegeven. Dat die daarbij nog eens een stijlvolle, voluptueuze vorm krijgt, een welkome bonus. De Vapo-Flûte creëert microfijne nevel die onmiddellijk opgelost wordt in de lucht en zo de omgeving verkoelt – ideaal om beter de slaap te vatten op die hete zomernachten.

Het apparaat creëert een microfijne nevel die onmiddellijk wordt opgelost in de lucht en zo de omgeving verkoelt. Op een erg stille – ultrasone – wijze verspreidt een aangename nevel zich in ruimtes tot 30 m².

De vernevelaar van Solis is zó opgebouwd dat je die via verwisselbare verlengstukken in drie verschillende hoogtes kan opzetten , afhankelijk van de beschikbare plaats of gewenste look. Het bedienen van de Vapo-Flûte gebeurt via een afstandsbediening óf met de sensorknop op het toestel zelf.

Je hoeft enkel water bij te vullen via de basis van het apparaat. Wanneer het reservoir leeg is, zal de vernevelaar zich automatisch uitschakelen. Een antikalkpatroon moet kalkaanslag tegengaan.

De Ultrasonic Vapo-Flûte (969.94 Type 711) kost 149 euro.

Reageer