Miele Celebration stofzuiger

Miele lanceert een nieuwe reeks stofzuigers: de C3 Celebration stofzuigers. En of kuisen een feestje zal worden! Deze stofzuigers zorgen ervoor dat je huis er spik en span uitziet. Lees hier hoe 1 stofzuiger maar liefst 8 geweldige voordelen kan hebben!

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”32″]

1. Extreem gebruiksgemak

Het eerste geweldige punt aan deze stofzuigers is hun bedieningsgemak. Miele heeft slimme technische details ontwikkeld die het stofzuigen stukken gemakkelijker maken. Op de handgreep zijn er knoppen voorzien voor een makkelijke bediening. Zo hoef je helemaal niet te bukken en je rug pijn te doen.

2. Automatisch oprolsnoersysteem

Bij alle miele stofzuigers kan je het snoer oprollen zonder je te hoeven bukken. Met een druk op de voetknop zit het snoer terug op z’n plaats. De volledige C3 modellen zijn bovendien uitgerust met een toetsfunctie. Een keer drukken en het hele snoer is opgerold.

3. Uitstekende schoonmaakprestaties

Een hoog motorvermogen op zich biedt geen garantie voor uitstekende schoonmaakprestaties. Miele gaat nog een stapje verder. De behuizing is hermetisch afgesloten en al de componenten zorgen voor een perfecte luchtgeleiding. Zo wordt de optimale zuigkracht bereikt.

4. Meervoudig filtersysteem

De stofzuigers in het C3 gamma zijn uitgerust met het AirClean-filtersysteem, een meervoudig filtersysteem dat bestaat uit de motorfilter, de HyClean-stofzuigerzak en de uitblaasfilter. De combinatie van deze drie garandeert een filtratie van meer dan 99%. Je mag dus op je beide oren slapen. Je huis zal er kraaknet bijliggen.

5. Compact

Woon je niet zo groot? Dan is deze stofzuiger je op het lijf geschreven. Dankzij het parkeersysteem aan beide zijden kunnen deze stofzuigers in een kleine plaats opgeborgen worden.

6. Stil stofzuigen

Deze stofzuigers zijn voorzien van een heel stille motor. De geïntegreerde geluidsisolatie maken dat stofzuigen aangenaam is. Zeker als er bijvoorbeeld een kleintje ligt te slapen.

7. Wendbare wieltjes

Bovendien is deze stofzuiger voorzien van extreem wendbare draaiwieltjes. Deze zijn rondom wendbaar, niet onbelangrijk als je in heel wat hoekjes en kantjes moet stofzuigen.

8. Handige opzetstukjes

Voor sommige moeilijke plaatsen, is de grote stofzuigborstel veel te groot. Daarom zijn kleine opzetstukjes enorm handig. Bij deze stofzuiger zitten er drie hoogwaardige toebehoren: meubelzuigmond, kierenzuiger en een reliëfborstel met zacht natuurhaar. Wanneer je ze niet nodig hebt, steken ze netjes weg in de stofzuiger.

Reageer