Solis Twist 3800 haardroger

De Solis Swiss made haardroger is compact, krachtig en leuk in gebruik. Ook een praktisch gebruik is een van diens vele troeven.

Twist haardroger in 3 kleurtjes

Het Twist model is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: fel oranje en lila plus een strak zwart. Dankzij een compact design zijn deze een ideale reisgezel en nemen ze ook in de badkamer niet veel plaats!

Ionentechnologie

De Twist haardrogers maken gebruik van de interessante ionentechnologie: hierdoor komen tijdens het drogen van je haar meer ionen – negatief geladen moleculen – vrij die zich vasthechten aan de positieve moleculen van je haar. Dit heeft een neutraliserende werking, voorkomt statisch haar en zorgt uiteindelijk voor een zachte haardos.

Snel je haar drogen zonder schade

Ook het gebruik van Ceramic Tourmaline in deze haardroger, heeft grote kwaliteiten: Een keramisch verwarmingselement warmt immers snel en geleidelijk op; zo heb je minder tijd nodig om je klaar te maken. Keramiek beschadigt of verbrandt ook je haar niet. En dankzij de keuze voor tourmaline – een type mineraal dat véél negatieve ionen produceert – wordt het haar bijzonder snel gedroogd. Het resultaat is telkens glanzend gezond haar…

We kunnen eraan beginnen! Kies tussen twee snelheden en vier warmtestanden. Is je natte haar reeds droog, dan kan je de koude luchtknop gebruiken om het model beter te fixeren. Aan de hand van een professionele AC motor bekom je elke ochtend het gewenste resultaat! Met het stylingmondstuk breng je meer vorm in je kapsel.

Prijs

De Twist 3800 haardroger van Solis is verkrijgbaar vanaf 109 euro.

Reageer