mitsubishi-electric-jet-towel-handdrogers

Hygiënisch droge handen een sinecure? Niet met het assortiment Jet Towel handdrogers van Mitsubishi Electric. Er is keuze uit liefst 4 verschillende modellen.

Jet Towel Slim

De blikvanger is nog steeds de Jet Towel Slim, die ondertussen aan zijn negende generatie toe is. In plaatsen waar hoge eisen aan de hygiëne worden gesteld, zoals horeca, hotels en ziekenhuizen is het een graag geziene gast. Hij is verkrijgbaar in zwart, wit en zilverkleur.

De handen plaats je contactloos in royale openingen aan beide zijden van de handdroger. Wanneer je de naar boven beweegt en uit het toestel haalt, wordt het water weggeblazen zonder dat er druppels buiten het toestel terechtkomen. Speciale jetluchtsproeiers zorgen voor een geconcentreerde droging.

Het oppervlak van de handdroger is trouwens voorzien van een antibacteriële coating. Door een aanpassing van de luchtsproeiers kon men de geluidsuitstoot verder terugdringen.

Drie kleinere varianten

Wie minder plaats heeft, kan terecht bij de compacte Jet Towel Smart. Die is ideaal voor ruimtes die regelmatig dienen te worden gereinigd, zoals fastfoodrestaurants, beurshallen of sportcomplexen.

De Jet Towel Smart Lite is een iets andere handdroger. In tegenstelling tot alle andere toestellen in deze serie warmt dit model de luchtstroom niet op. En dat scheelt in de gebruikskosten van dit toestel. Door de omkasting in een schokbestendige kunststof is hij ook goedkoper aan te schaffen.

Beide Smart-toestellen kan je trouwens van een specifieke kleur of logo voorzien, zodat die beter past bij de huisstijl of branding van het gebouw of merk.

Tot slot is er de Jet Towel Mini, de kleinste van de vier. Dit toestel droogt de handen snel en betrouwbaar via de innovatieve techniek met afzonderlijke stralen, en gebruikt daar ook nog eens weinig energie voor. De praktische opvangbak onder de ventilator voorkomt dat er waterdruppels op de vloer terechtkomen. Ook hier is de antibacteriële coating van de partij.

[gap height=”30″]

Klik hier om producten in te laden

[gap height=”40″]

Reageer