Bij zwaar regenweer (en dat hebben we de afgelopen weken uitvoerig gekregen) kan het wel eens zijn dat er in jouw woning, vooral in oudere huizen, vocht blijft hangen in jouw muren.

Vocht in jouw woning is uiteraard iets wat je liever niet ziet. Het zorgt voor een muffe geur, visueel storende plekken en brengt ook schimmels met zich mee. Een ontvochtiger kan in zulke gevallen wonderen doen.

Air Naturel heeft daarom een uitgebreid gamma aan toestellen klaar die de lucht bij jou thuis gezond moeten houden. Voor de kleinste oplossingen is er de DDH 20-1, een compacte ontvochtiger die tot 0,6 liter per dag verwijdert en geschikt is voor ruimtes van 20 tot 50 kubieke meter. Adviesprijs: € 109,99.

De Egoa is een tussenmodel en komt met een ingebouwde kompressor. Het apparaat kan tot 10 liter per dag aan en is geschikt voor ruimtes tussen de 30 en 75 kubieke meter. Adviesprijs: € 249,99.

Voor de écht grote ruimtes is er echter de Kompressor, een superkrachtige ontvochtiger die 40 liter per dag uit de lucht haalt en geschikt is voor ruimtes van 200 tot 500 kubieke meter. Je kan ook een evacuatiepomp aansluiten van maximaal 5 meter. Adviesprijs: € 399,99.

Klik hier om producten in te laden

Reageer