Goed nieuws! Je hoeft voortaan je dweil en emmer niet meer mee te slepen om de vloer te boenen. Met de vloerreiniger van Domo zal het schoonmaken van je vloer efficiënter dan ooit verlopen. Je hoeft je niet meer te bukken of je handen nat te maken en bovendien is de vloerreiniger ook nog eens volledig snoerloos. Als kers op de taart verbruik je met het toestel heel wat minder water als gewoonlijk. Een toestel boordevol voordelen dus!

Met de vloerreiniger van DOMO dweil je steeds met proper water doordat al het vuil rechtstreeks naar een apart reservoir gaat. Bovendien blijft de achterste roller droog. Zo maak je de nette vloer in dezelfde gemakkelijke beweging weer droog. Het toestel is extreem wendbaar waardoor moeilijk te bereiken plaatsen geen probleem vormen! Het duwen, trekken en bukken zal je voortaan achterwege kunnen laten, door de draaiende rollen moet jij namelijk enkel nog maar sturen. Tijdens het poetsen heb je heel wat bewegingsvrijheid doordat het toestel snoerloos is. Met een volledig opgeladen batterij ben je goed voor een half uur schoonmaaktijd voor een oppervlakte van 60 m².

DOMO bewijst met hun vloerreiniger nog maar eens dat gebruiksvriendelijkheid voorop komt te staan bij hen. De vloerreiniger is uitermate geschikt voor alle soorten harde vloeren. Doordat de achterste roller de natte vloer meteen weer opdroogt kunnen kwetsbare vloeren, waar je niet met te veel water over heen mag, niet beschadigd raken.

Het is duidelijk dat de DOMO vloerreiniger veel gemak met zich mee brengt. Naast tijdsbesparend is deze vloerreiniger ook nog eens zuinig voor het milieu. Ze verbruikt maar liefst 90% minder water dan de traditionele emmer en dweil, van duurzaam poetsen gesproken!

Benieuwd waar je de DOMO vloerreiniger kunt kopen?

Klik hier om producten in te laden

Reageer