Een totaal ander beeld krijg je wanneer je de volgende zone binnenstapt: deze van Gaggenau, een exclusief merk van onder meer wijnklimaatkasten en ovens. Bij Gaggenau staan hamer en nagel in de spotlights. Het is indicatief voor het vakmanschap dat er in de fabricatie van de Gaggenau-producten is geslopen.

Na een passage aan een beeltenis van het Zwarte Woud, waar de origine van het merk ligt, komt men bij de smidse waar bepaalde producten, zoals de maalstenen van de espressomachines, onder een glazen kubus te bewonderen vallen. De hele setting ademt authenticiteit, maatwerk en exclusiviteit uit.

Als merk laat Gaggenau zich inspireren door twee eeuwenoude ambachten, het bakken van brood en het cultiveren van wijn. Van druif tot glas en van tarwe tot brood. Twee leefwerelden waar ook Gaggenau een referentie wil zijn, met respectievelijk de Gaggenau-wijnklimaatkast en de Gaggenau-oven met baksteen als resultaat. Wie onlangs de stand van Gaggenau bezocht op Interieur zal deze twee producten zeker gezien hebben.

Pas nadat de bezoeker heeft kennis gemaakt met de waarden van het merk, gaat men over tot de voorstelling van de apparaten. Aan de hand van een perfect geacclimatiseerd glaasje wijn, kan men in een voorbehouden zone voor wijndegustatie verder praten over een eventuele interieurinrichting van de hand van Gaggenau.

Reageer