Dyson DC52

De zakloze stofzuiger DC52 Cinetic van Dyson heeft geen filter om te onderhouden en verliest niet aan zuigkracht. Dit laatste fenomeen wordt teweeg gebracht door de 52 Dyson Cinetic cyclonen met bewegende uiteinden. Dankzij deze dynamiek kunnen de openingen van de cyclonen niet verstopt raken met stof en vuil.

Dyson DC52 Cinetic

Dat de DC52 Cinetic geen onderhoud vraagt, is te danken aan de afwasbare filter die een leven lang meegaat en bijgevolg extra kosten voor filters en stofzuigerzakken uitspaart.

Dit stofzuigermodel werd ontwikkeld met de Ball-technologie. De Ball herbergt namelijk de belangrijkste elementen van het apparaat en zorgt voor een centraal stuurmechanisme met extra stabiliteit.

10 jaar teststof

De DC52 werd getest met 10 jaar aan teststof. Zo kan Dyson met overtuiging beweren dat het toestel blíjft presteren. Een belangrijke factor hierin, is de turboborstel met koolstofvezelharen; deze haren zijn in vergelijking met andere materialen bijzonder effectief, óók op harde vloeren.

Handige extra’s op de Dyson Cinetic

– Leuke extraatjes op deze Cinetic zijn:
– de hygiënische lediging van het grote stofreservoir met één knop
– de actieradius van maar liefst 10 meter
– accessoires om ook lastig te bereiken plaatsen schoon te maken
– verschillende modellen voor verschillende doelgroepen: parket, allergie en huisdieren

Kom je graag nog meer te weten over dit model? Bekijk dan de filmpjes of lees het interview met design director Alex Knox van Dyson over de Cinetic-technologie.

Reageer