Samsung Galaxy Buds

De Galaxy Buds zijn de nieuwe draadloze oordopjes van Samsung. Ze kunnen draadloos worden opgeladen.

Net zoals de AirPods van Apple worden de Galaxy Buds opgeladen in een oplaaddoosje. Ze zijn bovendien ook draadloos op te laden door simpelweg het doosje met de oordopjes op de achterzijde van een compatibele smartphone, zoals onder meer de nieuwe Galaxy S10, te leggen.

De oordopjes zijn zes uur lang te gebruiken om via Bluetooth naar muziek te luisteren. Gebruik je ze enkel voor de bellen, dan bedraagt de autonomie vijf uur. Het oplaaddoosje zelf heeft ook een batterij die de oordopjes zo’n zeven uur extra jus geeft. Er is ook een snellaadmodus met voldoende stroom voor anderhalf uur luisterplezier.

Samsung Galaxy BudsDe Galaxy Buds hebben geluid van zustermerk AKG en een dubbele ingebouwde microfoon die jouw stem in zowel luidruchtige als stille omgevingen zo optimaal mogelijk laat klinken. Met Enhanced Ambient Sound kan achtergrondgeluid versterkt worden bij het bellen of luisteren naar muziek. Samsung heeft eveneens zijn stemassistent Bixby geïntegreerd.

De Galaxy Buds zijn vanaf 29 maart verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en geel en kosten 149 euro. Ter vergelijking: de Apple AirPods kosten 179 euro.

Reageer