Bij deze comfortabele hoofdtelefoon gaan high-end muziekweergave en een fantastisch lifestyle-design verrassend hand in hand. De P9 is dan ook ontwikkeld door hetzelfde team dat verantwoordelijk was voor de 800 D3 series. Een audiokroon om op je hoofd te plaatsen en je oren te verwarmen met zachte stromen hemelse muziek aan de maximale geluidskwaliteit.

Als deze doos onder de kerstboom ligt dan weet je het al: pure verwennerij voor de muziekliefhebber. De klank die deze Bowers & Wilkins tevoorschijn tovert, is ongenaakbaar. We hoeven het zelfs niet te hebben over het laag, het mid, het hoog, de dynamiek, de ruimtelijkheid, het draagcomfort, de afregeling… : die termen lossen op in een zeer aangename luisterervaring, je zit als luisteraar volledig in de muziek. Klagen over de gebreken van de hoofdtelefoon is er niet meer bij.

In de doos vind je ook een kabel met iPhone en iPad bediening en eentje met mini-jack connector, een extra lange kabel van 5 meter en een 3.5mm mini-jack naar 6.3mm jack verloopplug plus een luxe draagtas.

Opgelet: de bediening in de kabel is geoptimaliseerd voor iOS en werkt niet met Android.

Klik hier om producten in te laden

Reageer