Na 30 jaar van onderzoek en innovatie in hoofdtelefoonontwikkeling, kan Etymotic met trots zijn eerste multi-driver in-ear EVO voorstellen. De technici van Etymotic hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van deze oortelefoons om ze tot een van de best klinkende op de markt te maken.

Innovatief in design & technologie

EVO is ontworpen om tegemoet te komen aan de audiofiele levensstijl. Dankzij het tweewegontwerp produceert hij een strakke, diepe sub-bas en een authentiek en transparant geluid over het hele frequentiespectrum.

Door gebruik te maken van drie Balanced Armature drivers in een op vorm gemaakte roestvrijstalen behuizing, is de EVO zowel visueel als sonisch prachtig. Op precisie gerichte techniek en op comfort gebaseerd ontwerp leveren ze een innovatief nieuw product voor de Etymotic-lijn.

 

 

Hoofdtelefoontechnologie naar een hoger niveau

Betrouwbaarheid en prestaties zijn de prioriteiten van de EVO. Om dit te bereiken, heeft Etymotic de EVO uitgerust met de Estron T2 Talon Connector. De T2 Talon is een uitstekende connector die klein en licht is en de concurrentie ver achter zich laat. Op basis van jarenlang onderzoek naar de fysiologie van het oor heeft het ontwerpteam van Etymotic een behuizingsvorm ontwikkeld. Deze past comfortabel binnen de oorschelp. Zo zijn de meeste mensen verzekerd van een optimale fitting. Innovatie en gehoorbescherming vormen de kern van Etymotic’s missie.

De Etymotic EVO is nu verkrijgbaar voor €599,00. Klik hier voor alle producten van Etymotic.

Reageer