LG televisie 2016

De CES-beurs in Las Vegas staat elk jaar garant voor nieuwe televisies en dat is dit jaar niet anders. LG bijt de spits af en pakt meteen groots uit met zijn Super UHD-televisies.

De UH9500 en UH9550 komen niet enkel met een Ultra HD-resolutie, maar koppelen daar ook HDR aan voor betere kleurweergave en een hoger contrast.

Alles op contrast

Het True Black Panel vermindert bij deze tv’s reflecties en verbetert de contrast ratio. Contrast Maximizer geeft dan weer meer diepte. Nieuw is de Ultra Luminance-technologie, die voor een beter contrast tussen donkere en lichte gebieden zorgt. LG’s nieuwste televisies zijn uitgerust met de ColorPrime Plus-techniek om de kleuropbouw verder te optimaliseren.

Geluid door Harman Kardon

Ook voor deze toestellen werkte LG samen met Harman Kardon om ook de geluidskwaliteit verder op te krikken, mede dankzij een analyse van de ruimte. Een slank design moet de UH9550 en UH9500 afwerken.

LG stelde meteen ook de UH8500 en UH8550 voor, die ColorPrime Plus, Ultra Luminance en Contrast Maximizer meekrijgen. Het grootste verschil zal hem in het design komen te zitten.

Prijzen en lanceringsdata gaf LG nog niet mee.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer