Met de lichtgewicht draagbare printer Zoemini kan je rechtstreeks vanaf mobiele telefoons, tablets of social media-apps foto’s van 5 op 7,6 cm afprinten.

De kleine printer maakt gebruik van zogenaamde zero ink-technologie waarbij de inkt zit opgeslagen in het klant-en-klare fotopapier waarvan er 10 stuks worden meegeleverd bij de aankoop.

De afgedrukte foto’s zijn waterbestendig en bovendien zelfklevend: je kan ze dus gebruiken om schooltassen, laptops of ander materiaal te versieren.

Foto’s dienen voor het afdrukken eerst de Canon Mini Print-app te passeren waar ze kunnen worden voorzien van trendy filters, kaders en AR-effecten. De app is te downloaden vanaf 5 september 2018 in de App Store en Google Play.

De app heeft ook een functie voor Tile Print, waarmee je grotere posters of foto’s kunt maken van vier of negen prints en biedt ook meer dan tien unieke callagesjablonen waarmee je een foto van 2×3 inch print.

Ook foto’s van sociale media als Instagram en Facebook en via cloudopslag zoals Google Photos en Dropbox kunnen worden afgedrukt.

De Canon Zoemini is er in drie kleurtjes (roségoud/wit, wit/zilver en zwart/leisteengrijs) en meet 11,8 op 8,2 op 1,9 cm. De richtprijs bedraagt 139 euro.

Reageer