De Calor Pro Express Ultimate-stoomgenerator biedt je professionele doeltreffendheid dankzij de combinatie van de krachtige stoomuitstoot en de nieuwe Smart Steam Technology, een intelligente sensor die de bewegingen van je strijkijzer herkent en zo automatisch stoom levert voor een uitstekende strijkervaring. Met de intense stoomstoot verwijder je zelfs de hardnekkigste kreuken, ook in dikke stof.

De Calor Pro Express is gewapend tegen het harde Belgische water: met de Calc Collector verwijder je de kalk gemakkelijk, waardoor het toestel langer meegaat.

Klik hier om producten in te laden

Calor brengt dit voorjaar ook een nieuw stoomstrijkijzer op de markt. Het Ultimate Pure-stoomstrijkijzer combineert geweldige stoomkracht met een exclusief kalkcontrolesysteem voor perfecte strijkresultaten.

De spiksplinternieuwe exclusieve Micro-Calc Filter-technologie helpt kalkresten of -vlekken tijdens het strijken te voorkomen – geen overbodige luxe met het Belgische kalkrijke water. Met een extra krachtige stoomboost van 260 g/min kan het toestel bovendien de meest hardnekkige kreuken aan.

Klik hier om producten in te laden

Reageer