De Series 9 scheert meer haar weg in één beweging dan elk ander premium scheerapparaat. Zodat je met minder bewegingen en meer huidcomfort scheert.

De ingebouwde Sonische technologie met 10.000 trillingen creëren een kussentje voor het scheerapparaat zodat het over je huid glijdt.

Onafhankelijke flexibele scheerelementen gemonteerd op een 10-D flexibel hoofd zorgen voor meer huidcontact en een grondigere scheerbeurt.

 

De premium ergonomische handgreep is ontworpen om perfect in je hand te passen. De afgeronde vorm en de positionering van de interface zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.

Voor volledige controle en de afwerking is er een ingebouwde precisietrimmer die er aan de achterkant van het scheerapparaat uit schuift voor makkelijker en nauwkeuriger vormgeven van je bakkebaarden.

Wanneer je klaar bent, geeft de intuïtieve LED-interface aan wat de batterijstatus is, dat je de scheerhoofdprestatie moet controleren en herinnert het je eraan je scheerapparaat te reinigen met het Clean&Charge-station.

De Series 92 kan droog, of met water, schuim of gel worden gebruikt voor een comfortabele en verfrissende scheerbeurt zonder compromissen.

 


De eenvoudig toegankelijke MultiHeadLock vergrendelt het volledig flexibele scheerhoofd in vijf posities voor een preciezere scheerbeurt. Dit is vooral handig om moeilijk bereikbare plekjes te scheren, zoals onder de kaaklijn of de neus.

 

 

Elke ochtend als nieuw.

Het Clean&Charge-station met 5 acties dat je scheerapparaat hygiënisch reinigt, smeert en droogt met één druk op de knop. Het herinnert je er zelfs aan wanneer je het moet gebruiken. Het laadt je scheerapparaat in 1 uur op en levert 50 minuten scheertijd.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer