Braun Face

Gezichtsontharing is een delicate zaak. Voor je het weet ben je net dat tikkeltje te ver gegaan bij het epileren van je wenkbrauwen. Maar onder vrouwen is het ook een delicaat onderwerp. Minder dan de helft van de Belgische vrouwen durft er openlijk over te praten. Bij de lancering van het Braun Face, de nieuwe gezichtsepilator van Braun, is er ook een enquête georganiseerd waarbij 1047 Belgische vrouwen werden bevraagd. De resultaten die naar boven kwamen, waren op zijn minst verrassend!

Taboe

Drie kwart van de Belgische vrouwen stoort zich enorm aan gezichtsbeharing. Ze voelen zich minder vrouwelijk en onzeker. De oplossing? Ontharen natuurlijk! Uit de enquête bleek dat twee op de drie Belgische vrouwen hun gezicht ontharen. De drie meest onthaarde gezichtszones zijn de wenkbrauwen, de bovenlip en de kin. Maar erover praten doen ze helemaal niet graag. Er heerst een taboesfeertje rond gezichtsontharing. Ze vinden het raar om erover te praten en voelen zich helemaal niet comfortabel bij zo’n gesprek. Toch vindt zeven op de tien dat je je helemaal niet moet schamen om erover te praten.

Braun Face

Braun Face

[quote font=”0″ font_style=”italic” bcolor=”#f10107″ arrow=”yes” align=”right”]”Ongewenste gezichtsbeharing is verleden tijd met de Braun Face”[/quote]

Braun komt hier als expert op het gebied van ontharing en lichaamsverzorging dan ook met de ideale oplossing. Braun wil met de Braun Face vrouwen stimuleren om zichzelf te ontharen, om zich goed te voelen in hun vel en om zich vooral zelfverzekerd te voelen van kop tot teen!

Braun Face is de allereerste met een 2-in-1 verzorgingskit op de markt. Het toestelletje heeft twee functies. Allereerst heb je de epilator. Die zorgt ervoor dat de meest onzichtbare haartjes moeiteloos verwijdert worden met de hoge precisie epileerkop. Deze is ideaal om de bovenlip, wenkbrauwen en kin op te netten. De epilator werkt 20 maal sneller dan een manuele epileerpincet. Bovendien blijft het resultaat langer mooi dan wanneer je waxt.

https://www.youtube.com/watch?v=CvyR4oqvcLA

2 in 1

Daarnaast is er ook de reinigingsborstel. Deze zal je huidporiën een grondige reiniging geven. Make-upresten en onzuiverheden verdwijnen als sneeuw voor de zon. De reinigingsborstel reinigt tot zes maal grondiger dan een manuele reiniging. Je kan het apparaat bovendien makkelijk onder de douche of in bad hanteren.

De twee kopstukken zijn makkelijk demonteerbaar. Wisselen van epilator naar de reinigingsborstel is zo gepiept. Het design is supervrouwelijk en ligt prima in de hand. Past zonder probleem in een toiletzak en kan zelfs mee op reis! Ongewenste gezichtsbeharing is vanaf nu verleden tijd dankzij de Braun Face!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer