Braun, De Series 9: Een feilloze scheerbeurt met responsieve technologie

De Series 9 scheert merkelijk meer haar weg in één beweging zodat je met minder bewegingen en meer huidcomfort scheert. We vertellen je er ook graag bij hoe Braun dit voor elkaar krijgt!

Sonische technologie

De innovatieve Sonische Technologie is ingebouwd in de Series 9. 10.000 trillingen creëren een kussentje voor het scheerapparaat zodat het over de huid glijdt.

Het apparaat volgt de contouren van het gezicht. Onafhankelijke flexibele scheerelementen, gemonteerd op een 10-D flexibel hoofd zorgen voor meer huidcontact en een grondigere scheerbeurt.

Perfecte ergonomie in de hand

De premium ergonomische handgreep is ontworpen om perfect in de hand te passen. De afgeronde vorm en de positionering van de interface zorgen ervoor dat het in iedere situatie goed te hanteren is.

 

 

 

Trim voor de perfecte vorm

Voor de volledige controle en de afwerking is er een ingebouwde precisietrimmer die aan de achterkant van het scheerapparaat uitschuift. Hiermee kun je makkelijker en nauwkeuriger vormgeven aan jouw bakkebaarden.

 

 

 

LED-display

Wanneer je klaar bent, geeft de intuïtieve LED-interface aan wat de batterijstatus is, dat je de scheerhoofdprestatie moet controleren en herinnert het je eraan je scheerapparaat te reinigen met het Clean-Charge-station.

 

 

 

 

Gebruik nat of droog

De Series 9 kan droog, met water, schuim of gel worden gebruikt voor een comfortabele en verfrissende scheerbeurt zonder compromissen.

MultiHeadLock

De eenvoudig toegankelijke MultiHeadLock vergrendelt het volledig flexibele scheerhoofd in 5 posities voor een preciezere scheerbeurt. Dit is vooral handig om moeilijk bereikbare plekjes te scheren, zoals onder de kaaklijn of neus.

 

 

 

Batterij

De moderne Li-Ionbatterij levert betrouwbare kracht. 5 minuten snel opladen voor 1 scheerbeurt? Het kan! Het toestel volledig opladen doe je in amper 60 minuten.

 

 

 

100% waterbestendig

Alle Braun Series 9 scheerapparaten zijn waterbestendig tot 5 meter diep, zodat een scheerbeurt onder de douche perfect mogelijk is en het scheerapparaat onder stromend water kan afgespoeld worden.

 

 

 

Elke ochtend als nieuw

Het eerste Clean&Charge-station met 5 acties dat jouw scheerapparaat hygiënisch reinigt, smeert en droogt met 1 druk op de knop. Het herinnert je er zelfs aan wanneer je het moet gebruiken. In een oplaadtijd van slechts 1 uur, kun je er 50 minuten mee aan de slag!

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer