De CareStyle 7 is de best presterende en bekroonde serie stoomgeneratoren van Braun. De CareStyle 7 heeft een innovatief ergonomisch ontwerp met een softgrip-handgreep en een Ultimate FastClean-systeem dat zorgt voor een snellere en eenvoudigere ontkalkingsprocedure.

Het lichtste strijkijzer van Braun heeft een krachtig vermogen van 2400 W, een turbomodus om hardnekkige kreuken uit dik textiel zoals linnen of spijkerbroeken te verwijderen en de eco-modus helpt uw ​​energieverbruik en energierekening te verlagen. Veiligheid staat voorop rond een heet strijkijzer en de automatische uitschakelfunctie van de CareStyle schakelt het apparaat automatisch uit nadat het 10 minuten niet is gebruikt.

Met de FreeGlide 3D-technologie garandeert de BackGlide-zoolplaat 360 graden glijvermogen over elke stof en elk obstakel om het strijken gemakkelijker, sneller en efficiënter te maken. De uitstekende stoomsnelheid van 125 g/min van de CareStyle 7 betekent hoge stoomdruk en extra stoomstoot voor optimale prestaties.

Besteed niet te veel tijd aan het vullen van het strijkijzer met het extra grote uitneembare waterreservoir van 2 liter. Plus met de iCareTec Smart-textielbescherming is de CareStyle 7 veilig en zacht voor alle stoffen, ongeacht de omgeving, om uw kleding te beschermen tegen verbranding of beschadiging.

Het eerste ergonomisch gecertificeerde strijkijzer ter wereld

Het eerste ergonomisch gecertificeerde strijkijzer ter wereld voor maximaal comfort en moeiteloos strijken*. Gecertificeerd door ErgoCert (Ergonomics Certifying Institute, erkend door Accredia). Getest vs. best verkochte concurrenten, januari 2020.

Klik hier om producten in te laden

Reageer